14 Temmuz 2010 Çarşamba

Blogspot'a da El Attım




Beni az çok takip eden bilir hem kendi sitem hem de blogcuda bloğum var.Kendi siteme geçince blogcuyla pek ilgilenmedim açıkçası ama gel zaman git zaman blog yazmayı özler hale geldim.Kendi sitemde blog yazmak biraz daha uğraştırıcı bir iş olduğu için bir de blogspota el atayım dedim:)Benim severek takip ettiğim insanların da blogspotta olması da etken oldu bu konuda.
Bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim bir senedir blog, aksesuar işleriyle uğraşıyorum.Çanakkale İşletme'den yeni mezun oldum.Mezuniyet koşuşturmaları nedeniyle mayıs haziran aylarında pek bir şey yapmaya fırsatım olmamıştı.Şimdi iş bulana kadar (umarım çoook uzun sürmez) sevdiğim beğendiğim ne varsa tutkuyla yapmaya çalışacağım.Bu sevgime ortak olursanız çok memnun olurum:)
Bu aralar ilk yoğun emekli çantama imza atmış bulunuyorum.Çıkan sonuç hem benim hem de arkadaşlarımın hoşuna gittiği için biraz daha gaza geldim çantalara devam diyorum:) Anlatacak çok şeyim var bi' ordan bi' burdan olacak biraz..
Bu sabah yeni kumaşlar bulma ümidiyle çarşamba pazarına koşturdum.Pek umduğum gibi bir şey bulamasam da şu aralar içinde bulunduğum puantiye saplantısına iyi gelen bir kumaşım oldu:) Yeni projelere yol almak istiyorum umarım bu hevesim devam eder:)Aklımda yapılacak çok fazla şey var kemer,bileklik,saç aksesuarı,fermuar bilekliklerden...(liste çok uzun) hengisinden başlıyacağıma karar veremiyorum hepsine ayrı ayrı heyecanlanıyorum açıkçası.
Şimdilik bu kadar muhabbet yeter:) Bahsettiğim çanta ve yeni yaptığım bilekliği paylaşıp bir sonraki yazımda görüşmek üzere diyorum:)

2 yorum:

  1. çantana bayıldım , çok güzel, ben de çanta hastasıyım. fermuarı aksesuar olarak kullanmak istedim ama öyle katı ki mesela yuvarlak dönmüyor, acaba aksesuar için fermuar ayrı mı satılıyor. Kolaylıklar diliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Normal fermuar kullanılıyor ama biraz uğraşman lazım döndürmek için:) Metal dişli fermuarlar çok zor şekil alıyor malesef.Güzel yorumun için teşekkürler:)

    YanıtlaSil