24 Temmuz 2010 Cumartesi

Jeliboncuk'la Buluştuk



Evet işte sonunda bu olayı yazmaya fırsat bulabildim:) Jeliboncuk da ben de Sakaryalı olduğumuz için buluşalım demiştik benim okulum dolayısıyla bir türlü kısmet olmamıştı.Dün dişçide randevum vardı Jeli'ye buluşma teklif ettim o da beni geri çevirmedi.Yılın buluşması gerçekleşmiş oldu:)
Beraber bir cafeye gidip meyve suları eşliğinde muhabbet ettik.Kpss,iş güç tabiki takı ve pasaj.Eh dedikodu da yapmadık diyemem:D Jeli beni bilmediğim bir takıcıya götürdü her türlü malzeme varmış gözüme çarpanlardan bir kaç bir şey almış oldum.Fotoğraftakiler de bunun bir kısmı oluyor.Minik elbiseciklerin beline kurdele takınca harika oluyor<> yakında uygulayacağım:P Ayrıca beraber dükkan dükkan gezip kim ne yapmış diye baktık:D Çok güzel bi' gündü devamını diliyorum:D
Muhabbet ederken Hesionka'yı da anmış olduk.Jeli yaptığı şapkayı çok beğendiğini söyledi ben de şapkadan yapmıştım.Bir türlü yayınlamak kısmet olmamıştı.Yeri gelmişken onu da sizlerle paylaşayım dedim:) Şapkanın yapışılını Hesi burada anlatmış herkes yapabilir çok zevkli bir iş:)
Bu yazı daa burdaa bitmiiş:)

6 yorum:

  1. güzel bir gün geçirmişsiniz zaten jeliboncukla aksi olmadı. çok tatlı bir kız:)
    ikinizede sevgiler, öpücükler:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim bizden de öpücükler:)

    YanıtlaSil
  3. Canım benim bende çok eğlendim inş. devamı olur hatta biz niye fotoğraf çekilmedik :)Unutmuşuz bak görüyo musun :) Bu arada şapka çok harika olmuş, en kısa zamanda bende deniyeceğim eline sağlık. Bu arada elbiseyi yaptım bile, paylaşırım :) Bir deeee blogger a hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  4. Bir dahaki sefere çekiniriz artık:P Ben de elbiseli kolyeye başladım ama o minik fiyonkları yapmak mesele:) Bugün bitiririm ben de merakla bekliyorum seninkini:)

    YanıtlaSil
  5. Hoş geldiniz blog dünyasına.Bende yeni geldim sayılır görüşmek üzere sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ben pek yeni sayılmam aslında bir senedir bloglardayım ama blogspota yeni geldim:)

    YanıtlaSil