6 Ağustos 2010 Cuma

Deichmann'da 3 Al 2 Öde

Bugün dişçideki son randevuma gittim.İlk kaplama dişime sahibim artık.Umarım bir daha dişçiye yolum düşmez.O delici aletlerden nefret ettim insanın beynini kazıyorlar sanki.Bir de diş temizliği yaptırdım gitmişken diş etlerinin dipleri kazınıyor resmen hiç hoşlanmadım:)Neyse asıl konuya gelelim bu kez dişçi randevum sonrası ne uykum vardı ne hastaydım fırsat bulmuşken alışveriş merkezine bi uğrayalım dedik.
Ben uzuuun zamandır kendime şöyle standart siyah bir babet bulamadım.Aslında buldum da aldığım ayakkabıların hepsi tek seferlik günü kurtarmak adına oldu.Ayak yapısından mıdır nedir babetlerin önü dar olduğu için önler genellikle vuruyor hal böyle olunca bir ya da iki kere giyip ayakkabıları kutuya kaldırıyorum.Böyle kullanamadığım bir sürü ayakkabı oldu.O nedenle bu gün babet almaya çok bilinçli gittim:) Koşa koşa Deichmann'a girdik.Zaten bloglardan duymuştum 3 al 2 öde kampanyasını bir de canlı canlı görmek lazım diyerek annemle dükkana dalmışız resmen 2 saat orda ayakkabı seçmişiz.Ne var ne yok denedim hem zevkime hem ayaklarıma hitap edenleri sonunda buldum.Bu arada kampanya sadece indirimli ürünlerde geçerliymiş benim ilk aldığım babet indirimsizdi o yüzden bende bi tane daha alıp indirimi sonuna kadar kullanmaya kadar verdim:D Annemde kendine bir ayakkabı bir terlik aldı herkesin gönlü oldu.Kıyafet bakmaya halimiz kalmayınca aman dedim gidelim eve bunlar bizi bi süre idare eder:)
Zaten kıyafetle hiç aram yok şu sıcaklarda bayrama alırız artık.Kendime elbise dikme projem hala var amaa nasıl üşendiğimi anlatmaya bile üşeniyorum.Bakalım zaman ne gösterecek.
Lafı fazla uzatmadan ayakkabılarımızı paylaşıyorum.Üstteki ikisi benim kalan ikisi annemin.




3 yorum:

  1. Çok güzelmiş canım ben deichman ı seviyorum, geçenlerde bir ayakkabım açılmıştı 4 ay geçmesine rağmen geri alıp aynı fiyatta yenisini verdiler:) Faturalarını sakla sende ;) Bu arada geçmiş olsun ve dişinde hayırlı olsun :) Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Jeliboncuk: Ben de seviyorum orayı hem ucuz hem kaliteli oluoyor.Ama kalıpları bazen tam oturmuyor ayağıma beğenip beğenip üzülebiliyorum:)
    Meraklı beti: Teşekkür ederim Beti'cim..

    YanıtlaSil