16 Ağustos 2010 Pazartesi

Elimden Geleni Yaptım

Diğer yazımda bahsetmiştim kedinin durumundan.Biraz araştırdıktan sonra öğrendim ki Tarım İl Müdürlüğünde veteriner bulunuyormuş.Kediyi kaptığım gibi çantaya koydum düştüm tarım il müdürlüğü yollarına.Minibüste çanta açık kedi şaşkın,millet bana bakıyor.Bu şekil gittim.Neyse veterinerler toplandı hayvanda kırık çıkık yok ya zehirlenmiş ya da tetenoz olmuş.Geçen haftalarda patisine basamadığını görmüştüm tahmini tetenoz dediler.Bir iğne yaptılar ama pek de şansı yok dediler.Ben tabi başladım ağlamaya.Ben ağlıyorum veterinerler bana bir şey diyemiyor fln neyse belediyenin rehabilitasyon merkezi var dediler.Elden başka bir şey gelmiyeceğine göre dedim bari oraya da gidelim.Ordaki veteriner de baktı.Bu geceye çıkmaz gibi dedi:( Ben kediyi teslim ettim eve ağlaya ağlaya döndüm.En azından gerekeni yaptığım için içim rahat ama inşallah yaşar hayvancık.
Bu arada aklınızda olsun tarım il müdürlüklerinde aşılar ücretsiz yapılıyor.Eğerki bir sokak hayvanına bir şey olursa hiç çekinmeden gidebilirsiniz.Yarın çarşıya gidince soracağım bakalım kedinin durumunu.Şimdilik olaylar böyle.Yorucu bir gündü...

4 yorum:

  1. Bloguma hoşgeldiniz. Çok tatlı takılar yapıyorsunuz. Burçlarımız da ayniymiş. Memnun oldum beni bulduğunuza, bu sayede ben de sizi buldum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Sevgi saygı benden ayrıca sizin de takılarınız çok güzel...

    YanıtlaSil
  3. duyarlı olmana,çok sevindim..senden ,senin gibiler çok olmalı,çoğalmalı...:))

    YanıtlaSil
  4. Crazy women umarım çoğalırız:)

    YanıtlaSil