18 Ekim 2010 Pazartesi

Lila Lila Lilaaa

Yaşadığım ne yapsam krizlerinden sonra farklı bir küpe çıktı ortaya.Ayrıca farklı bir renk kullanmış oldum.Bir şey yapamayınca içim rahat etmiyor gerçekten inanılmaz huzursuz oluyorum:)
İlham peşinden koşarken saat yine ilerledi güya ödevlere başlayacaktım ben bu akşam:) Perşembe günü de Kipa açılıyormuş eh adettendir oraya da bir uğrarız:) Dışarı çıkınca çalışmaya hal kalmıyor.Ne olacak benim bu halim bilmem vallahi.Severek ve üşenmeden yaptığım tek iş şu aksesuarlar vallahi:) Evet sinerji yaratıp bu konuda iş sahibi olmam için bana pozitif dileklerinizi yollayın onlar da size pozitif olarak dönsün sonra herkes çok mutlu olsun:D Saçmalamaya başlıyorum ama inanıyorum enercik mevzulara:)
Eveet gelelim küpeleree


6 yorum:

  1. ayy yerim ben bu küpeleri! süpermiş

    YanıtlaSil
  2. Hislerime tercüman olmuşsun resmen :) İyi mi kötü mü bilmiyorum bu yaptığımız ama aynen benim de tek üşenmeden yaptığım şey takılar :D İnşallah böyle bir işimiz olur diyelim o zaman :)Tüm pozitif dileklerim sana geliyor.. Sinerji çoğalıyor =)

    YanıtlaSil
  3. Hayalim böyle bizim gibilerin toplandığı bir atölye butik tarzı bi yer olması:D Gün gelir öyle bir butik açarım belki hepimiz aynı çatı altında oluruz ah süper olur:D

    YanıtlaSil
  4. Hem de ne süper olur! Harika bi fikir bu :)

    YanıtlaSil
  5. Hayali bile mutlu ediyor gerçekten:D

    YanıtlaSil