27 Ekim 2010 Çarşamba

Marilyn-Audrey-Marilyn

Kolyelere tam gaz devam ediyorum Nimo'nun kolyesi bugün ulaşmış.Ona yaptığım kolyenin biraz daha küçüğünden tekrar yaptım ayrıca bir Marilyn kolyesi daha eklendi.


Bıkmayın anacım daha gelicek bunlardan hazırlayın kendinizi:)


Ben lisedeyken elişi klubündeydim o nedenle elimde ahşap boyamada kullanılan bir çok malzeme mevcut:) Ahşap boyamayı o zamanlar çok yaptığım için zirvedeyken bırakmayı tercih ettim:D Düşününce ilk okulda da yapma çiçek fln yapardım ben güzel sanatlara gidecek insandım işte ama aileler her zaman gereksiz bulur bu bölümleri bizimde öyle oldu.Sonuç öyle de işsizim böyle de:D Neyse lafı uzatmayalım lisedeki malzemelerimi kurcalayınca transfer tutkalımı buldum hemen bir kolyeye başladım.Marilyn resmini kolyeye tranfer yapıp kuruttuktan sonra üzerine de vernik sürdüm.Ana hatlar bu şekilde , zincir ve fiyonk ekleyip tamamlamayı düşünüyorum.İlerleyen günlerde bitmiş hali blogta olur.Bu kadar lak lak yeter öperim hepinizi:)

5 yorum:

  1. Paralel olarak Audrey , Marlyn çalışmaya başladık, ben de akşam Marlyn şablonumu bitirdim :)) Kolay gelsin işlerinizde,çok güzel kolyeler olmuş bunlar.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Serpil'cim seninkileri de merakla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  3. kolyeler bi harika çok begendim özelliklede Marilyn olanı şöyle uzun bi zincirle ne harika durur :) eline sağlık cnm işlerin çok güzel..

    YanıtlaSil
  4. Malesef Marilyn'ine zincir takamıyorum sadece bu kolyede öyle olmak zorunda oldu diğerleri değiştirilebiliyor.Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. cok cici olmus ellerine saglık!

    YanıtlaSil