30 Aralık 2010 Perşembe

Ne Gündü Ama:)

Bugün çok ilginç bir gün oldu.Dükkandayım öğleden sonra telefon trafiği yoğunlaştı müşterilerden biri internet sitesine haber, fotoğraf eklemeyi unutmuş msnden anlatmaya çalışıyorum:) Ne kadar anladı bilmem ama ben en basit haliyle anlattım:)
Sonra arkadaşlarım msne çağırdı laflıyoruz , arada telefon çalıyor.İş yeri telefonu ayrı bir de benim cep çalıyor sürekli.Önce annem aradı her gün illa ki arayıp ne yaptığımı sorar:) Sonra Kpds kursundaki hocam aradı sonuçlar açıklandı diye.Ben bir panik yapmışım hemen siteye girdim ama o da ne!!! Aday şifresi istiyor ve benim öyle bir şifrem yok.Detayları okuyorum hoca arıyor baktın mı?

-Şifrem yok hocam bakamadım daha
-Tamam hemen ara öğrenirsen.

Neyse ben anladım ki bunu netten öğrenemeyeceğim.Hemen annemi aradım annem üniversitede memurdu şu an teyzoşlarımdan biri hala orda çalışıyor.Ona haber verdik şifremi ösym bürosundan alsın diye ama maalesef benim almam gerekiyormuş.
Bana bi sinir geldiiiiii ama öyle böyle değil.Ösym yıkılsın yakılsın modundayım saydırıyorum ama.Sonra dedim bunlar bi de geri dönecek sus en iyisi:) Sonra annem aradı merkezde bir okulda da ösym bürosu vardı bi uğra istersen dedi.Ben apar topar çıktım tükkandan topuklarımla yeri döverek yürüyorum:) O esnada bir arkadaşım aklımdan geçti şimdi x i görsem ama çok işim var görsem de konuşmam şimdi okul kapanmadan şifremi almam lazım dedim veeee kafamı kaldırdım x karşımda! Yolda arkadaşlarıyla karşılaşmış hararetli bir muhabbet içindeydiler.Ben hiç bozmadan devam ettim zaten cumartesi büyük ihtimalle buluşucaz kasmaya gerek yok dedim:) Koşa koşa okula gittim bir dünya sıra herkes şifre için bekliyor.Büyük uğraşlar sonucunda şifreyi aldım eve geldim sonucu gördüm ve şok:D
50'li bir şeyler alırım diye bekliyordum ben malum ki çalışmadım.Hoca hedefin kaç puan dediğin de 45 derdim herkes gülerdi:D Böyle bir haldeyken şu sonucu gördüm:)

Görür görmez zıpladım zaten:) Sınav sonrası cevapları kontrol ettiğimde 52 doğru kesindi 13 soruyu da hatırlayamamıştım hatta o hatırlayamadığım 13 sorunun hepsi yanlış gibi geliyordu.Hepsinin doğru çıkması mucizeydi:D

Hemen hocamı aradım kaç aşdım sizce diyorum 50 mi 50'yi geçmiş misin diyor 65 deyince bir kahkaha inanamadı:)
Onca sinirden sonra bu sonuç cillop gibi geldi mutluyum:D

6 yorum:

  1. İnanır mısın ben 89'da kaldım :( Uff yine A seviyesine geçemedim :(

    YanıtlaSil
  2. Şimdi 89 çok iyi bir puan ama sana 90 lazımsa çok kötü bir durum tek bir soru daha yapsam diye insan kendini yer.Bizim bir arkadaşta 49 da kalmış 50 alsa yetecekti ona da.

    YanıtlaSil
  3. beklemekten sıkıldım. yeni blog açtım:)

    deepblueeagleforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. selam canım.... Çok sevindim güzel puan almışsın, ne için lazımdı sana bilmiyorum ama inş hedefine ulaşırsın... 2011 de bütün dileklerin gerçekleşir inş. Öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  5. Sağol canikom yüksek lisans için lazımdı:) Aynı şekilde bütün istediklerinin olmasını dilerim öptüm:)

    YanıtlaSil