7 Ocak 2011 Cuma

Çenem Düştü

Ne verimli bir gün geçirdim yahu.Bu 3. kolye oldu bloğa girdiğim kaçıncı post vallahi:D Geçtiğimiz günlerde hazırladığım Marilyn Madalyonu bu şekilde kolye yaptım.Audrey'li olanı ise bozmak zorunda kaldım.Resmi deforme ettim fırça süre süre:)
Ales açıklanmış bu arada duymayanlarınız duysun:) Ben puanımı yükseltmişim hayretler ettim bu duruma çok rezalet geçmişti sınavım aslında:) Biliyorsunuz çalışmadan girdim her sınav gibi:D Bundan sonraki aşama yüksek lisansa girmek olacak , umarım kontejan olur da kapağı atarım.Kuzenim askerden gelene kadar dükkandayım zaten Haziran'da ev arkadaşlarımdan bir tanesi evleniyor.İzmir'e gidip şöyle bir tatil yapma planımız var bahaneyle:) Tatilimi yapıp geldikten sonra araştırma görevlisi olabilirim şekerler ancak öyle olur yani:D Tabi bu süreçte kendime süper mucizeler ayarlarsam bakarsınız başka bir işim bile olabilir.En kötü ihtimal planı bu şekilde.Sonuçta yüksek lisans fln gayet sıkıcı işler bence:D Okuma aşkıyla yanan bir insan değilim özetle...
Çenem açıldı çok konuştum yine.Kolyem bu şekilde oldu bakınız:)


Son haberim de kendime aldığım laptop masası:) Bim'in broşüründe bir kaç gün önce görünce anneme siparişi vermiştim.Ben çıkarken annemler de çıkıp masamı almaya gitmişlerdi.Benim gibi laptopla çok vakit geçirip bel ağrısından şikayet edenlerdenseniz kaçırmayın bu masayı.Boyu isteğe göre ayarlanabiliyor , masaya istediğiniz gibi eğim verebiliyorsunuz ayrıca tekerlekli.
Yalnız çizim yapmak için almayı düşünen olursa tavsiye etmem fazla abanmaya gelecek bir masa değil.Fiyatı 53 TL
İşte böyle bir şey:) Almayı düşünen varsa elini çabuk tutsun derim.

9 yorum:

  1. hihihi aynı masadan bende de var hatta ben de geçen sene bimden almıştım :)) kullanışlı ama evet ders falan çalışmak zor en güzeli bir taraftan koltuğa destekleyip kullanmak ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben laptopu koyuyorum bir de takı malzemelerimi yaymak iyi oluyor boncukları bardak haznesine atıyorum:D

    YanıtlaSil
  3. bende kalorifer kabı aldım bimden bugün masa kalmamıştı :)) ayrıca sakın dikiş setini almayın daha orda bakarken kırıldı tabii ben yapmadım :))

    YanıtlaSil
  4. :)) bende başta pc koydum, boncuk işini hiç denemedim şimdi ise kitap kapaklarını çekmek için bi köşeye yerleştidim alt fon beyaz arka fon beyaz hesabı hihihi :)

    YanıtlaSil
  5. Sanemcabuk Masa da çok çok sağlam değil zaten ama iş görüyor:)
    Yasemenk ben de beyaz fonunu kullanıyorum artık kağıt koymaktan kurtuldum:) Kolyeleri koyup çekiyorum hemen:)

    YanıtlaSil
  6. ALES sınav sonucun için seni kutluyor ve kucaklıyorum..senin gibilere oldum olası imrenmişimdir..hem sosyal yönü güçlü,çalışkan verimli,çoğunlukla da pozitif bir enerjiye sahip..
    sevdim seni ben..
    bilgisayar masasından aldım ama birine hediye ettim..benim için fonksinel değildi..daha çok yeni jenerationa yakışıyor,aslında pratik gerçekten..:))

    YanıtlaSil
  7. Crazywomen Ales sonucum harika bir sonuç değil ki yani aslında düşük bir puan normale göre ama ben çalışmadım puanım yükselmiş ondan seviniyorum:) Sosyallik konusuna gelince sosyal yönüm çok güçlü değildir aslında üniversiteden sonra biraz daha açıldım diyebilirim.Her zaman arkadaşlarım sayılıdır öyle on kişi takılmayı pek sevmedim oldum olası:)Pozitif olmaya çalışıyorum evet ben de seni çok sevdim:D

    YanıtlaSil
  8. arkadaş seçimi çok önemlidir eğitim yıllarında..az ve öz olması senin için daha iyi..üniversitelerde sosyal projelerde etkin olabilirsin aslında bunu kendin istemelisin..senin için iyi olacak ve iyi hissettirecekse...:))

    YanıtlaSil
  9. ben üniversiteyi bitirdim 2010 haziranda , şu an yüksek lisansa başvuru için bekliyorum ayrıca çalışıyorum:) üniversiteler ve sosyal projeleri her zaman yalan her zaman yapmacık gelmiştir bana uzak olsunlar:D

    YanıtlaSil