14 Ocak 2011 Cuma

Kombincanım:)

İlginç bir postla karşınızdayım aslında planım yeni ciciler paylaşmaktı sanırım evren bana biraz dinlen demiş olacak kii bütün malzemelerimi ofiste unutmuşum:) Grip olmaya çalışıyorum böyle bir yorgunluk hali mevcut ben de yatıp dinlendim bir güzel:)
Malum yarın Esra'cım geliyor pazar günü planları için ne giysem diye düşünüyordum dolabımda bulduklarımdan kombincan yaptım:)
Üstümdeki parçayı hatırlarsınız pazardan 1.5 liraya aldığım ganimetlerden:) Eteği de yine aynı pazardan1 liraya 5-6 yıl önce alıp hiç giymemiştim.Bu kadar ucuz şeyler bulunca giymeyecek olsam da alıyorum işte öyle bir huyum var:) Kemer annemin gençliğinden:) Beleşe giyinmenin sırları diye kitap yazarsam şaşırmayın:D


Pop Art Marilyn kolyeyi çok oldu yapalı ama rüzgarı hesaplayamamışım boncuklar yamuk oldu:D O sebepten kendime ayırdım bu kolyeyi iyi de oldu aslında kendime bir şey yapmaya üşeniyorum çünkü:)
Kolyeye zoom yapalım

Ben çay keyfi yapıp dinleneyim hadi siz de bi' çay koyun karşılıklı içeriz:)

20 yorum:

  1. cok güzelmiş etegın
    sık olmak için dunyanın parasını
    markalara yatırmanın anlamı yok zaten.

    YanıtlaSil
  2. Kova Kadını ben zaten az buçuk dikişten anladığım için fiyatları görünce kendim yaparım diye diye çıkıyorum:D Genellikle indirim zamanları alışveriş yapmaya çalışıyorum zaten:)

    YanıtlaSil
  3. Buna bayıldımm :) Hele o etek nasıl o kadar ucuz yaa :)) hairka birşey şekerim :) Buarada yüzünü saklıyorsun da o fizik nasıl güzel öyle :) Seviyorum seni kelebeğim <3

    YanıtlaSil
  4. Etek çok güzel. Ah yine Marilyn:)

    YanıtlaSil
  5. Nimocan resimden öyle çıkmış biber dolması olma yolunda ilerliyorum bu ara:)Boy desen zaten 1.5 luk hobit:D Halime şükür tabi ben mutluyum cici hobit olarak:) Çok teşekkür ederim kuzucum.

    YanıtlaSil
  6. Fran yaranı deştim yine:D Ah bu Marilyn:)

    YanıtlaSil
  7. Valla bravo;)Nası da kombinlemişsin sudan ucuz parçaları:D Bu pazarlar çok iyi oluyo ya ben de bikaç ay önce içi astarlı mastarlı,fermuar detaylı kumaş kışlık bi mini etek almıştım 1 tl.ya:))İnsan böyle ucuza hoş parçalar bulunca daha çok seviniyor ya hehehh...Önemli olan zaten kendine yakıştırmak.

    YanıtlaSil
  8. Junkhead pazarlar süper oluyor gerçekten defolu marka mallar düşünce hele tadından yenmiyor:) Ama işte şans işi kırk yılda bir denk geliyor:)

    YanıtlaSil
  9. Valla 1-1,5 tl.lık parçalar diyorsan,evet onlar gerçekten de 40 yılda bir denk geliyor.Ama bazen şansıma 6-7 parça çok güzel şey bulabiliyorum,dediğin gibi bizim Bostanlı pazarı var,orda da hep etiketlerini falan kesip mağaza malları satıyorlar:))Mesela ben bi bluza asla 25-30 tl.vermem,çok çok beğenmişsem bi ihtimal ama penye bi bluza da sırf marka diye 30 tl.vermek bana gereksiz geliyor,ona 30 verene kadar pazardan kaç parça güzel şey bulurum ya:D

    YanıtlaSil
  10. ya kızlar ben gelemiyorum o kalabalığa netcez şimdi?
    ayrıca kombin çok hoş olmuş, sana da yakışmış :)

    YanıtlaSil
  11. Hobit görmesek yicez bizde....!!Harikasınn sus!Kıskandım zaten :(

    YanıtlaSil
  12. Junkhead kesinlikle katılıyorum canım zaten üç kere giyip kenara atmıyor muyuz ne gerek var çok para vermeye:)
    Girly o kalabalıkla savaşma kararına varıp gitmen lazım zaten yoksa çekilmiyor:) Sabah erkenden gidersen biraz daha rahat geziliyor.Çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  13. Nimocum teşekkürler bebeğem valla ben senin kırmızı saçlarına vuruldum şekerim vuruldum:D

    YanıtlaSil
  14. pop art harika olmuss yaa :) eline saglik:)

    YanıtlaSil
  15. pek şık olmuş pek :)
    Tylol hot mı ne yanlış yazdım sanırım neyse işte annemin deyişiyle toz ilaç için hiiiçbir şeyiniz kalmaz, hemen önlüyor hastalığı.

    YanıtlaSil
  16. Deep:)
    Haşmet teşekkür ederim:) O
    tylol hot kalmamış evde hap buldum onu içtim boğazlarım hala çok kaşınıyor:)

    YanıtlaSil
  17. Canımcım elime ulaşmadı...
    Takip ederim etmesine de hangi pttye teslim etmişler ki...Hem telim de yazılı niye aramadılar aramaları gerekmiyor muydu..Üzüldüm şimdi burda ama ulaşamadım...:((

    YanıtlaSil
  18. Ben bugün bakmıştım netten ama unuttum şimdi adını kargo kağıdını ofiste unutmuşum size yazdığım kargo kodunu pttnin sitesine girip yurt içi kayıtlı posta takibinden bakarsanız nerede olduğunu görebilirsiniz.İlk kez bu kadar uzun sürdü sanırım ilçeyle alakalı bir problem dağıtıma belli günler çıkılıyor olabilir.

    YanıtlaSil