14 Şubat 2011 Pazartesi

Limango Alışverişim ve Nivea Numuneleri

Ben sürekli saç düzleştirdiğim için yıpranmayı en aza indirebilmek amaçlı John Frieda'nın ısıya karşı serumunu kullanıyorum yaklaşık iki yıldır hep alıyorum.Çok sevdiğim ve çok işe yaradığını düşündüğüm bir ürün.Geçen hafta baktım ki serumum bitiyor yenisini almak lazım diye düşündüm sanırım bir iki gün sonra bir baktım kii Limangoda indirime girmiş John Friedalar hemmeen sepete attım:) Bir de indirim kuponu verdiler 7 TL'lik kargo dahil 28 liraya almış oldum:D (bedava yaptık koş koş kooş)
Efenim bu ürün saçınızın yanmasını önlüyor tabiki serumu minik minik sürdüğümüz için her tele değmesi mümkün değil illaki yananlar oluyor arada ama saçın % 70'ini koruyorsunuz böylece.Kokusu mükemmel saçlarınız ipek gibi oluyor kesin tavsiye ederim:)


Bugün bir pakette Nivea'dan geldi , geçenlerde üyelik bilgilerini güncelleyenlere hediye verileceğinden bahsetmişlerdi.Ben de güncelledim bugün numunelerim gelmiş.Duş jeli , el kremi ,traş losyonu ve vücut losyonu yollamışlar teşekkürler ediyorum:)


Mutlu not : Ürünlerimi alan biri mesaj attı ; bileklikleri bayılarak tattığını tarzımı çok beğendiğini ve de yeni bileklikleri beklediğini söylemiş nasıl bir mutluluktur bu anlatamam:D

6 yorum:

  1. ben de sürekli saçını dalgalandıran bukleler yapan biri olarak sana diyebilirim ki geç kaaaaldııın
    niye bunun tanıtımını 10 gün önce yapmadın ben de başka bi ürün almış bulundum

    YanıtlaSil
  2. girly aklına yaz limango markafoniyi takip et ilerde alırsın :)

    YanıtlaSil
  3. Bu serumun methini duymuştum birkaç kere daha. Ben fön / düzleştirici şeyetmiyorum ama uzunlar ya uçları bakmayınca yıpranıyor mesela. Susam yağı yeter mi sence yoksa kendimi John'un kollarına mı atmalıyım? Ay bugün ne çok soru sordum ben sana bu konuda :))

    YanıtlaSil
  4. Francım saç uzun olunca uçlar illaki zayıflıyor susam yağı çabuk uzatır badem yağı da kuvvetlendirir karışırtır ikisini hatta doğal zeytin yağı da kullanabilirsin.Saçın çabuk uzar böylece uçlardaki zayıfları aldırırsın:)John a gerek yok bu durumda bence:)

    YanıtlaSil