11 Şubat 2011 Cuma

Ysl Dediğin...


Bu sabah da dahil bütün derslere gittim ve hepsinde tek giden bendim , ders olmadı öğleden sonraki derse de ben gitmedim artık:D Hayır madem olmayacak baştan söyleyinde insanı uğraştırmayın değil mi ama:)
İlk günüm muhteşem geçti onu anlatmayı unuttum sizlere.Kampüse çıktım enstütüye gittim yüksek lisans dersliği soruşturuyorum oradan İktisadi İdari Bilimler'e yolladılar derse geç kalmayın diye koşturma modundayım karşıma üç tane bina çıktı hangisinden başlasam karar veremedim:)
Hepsini gezdim içleri labirent gibi bi giriyorum kayboluyorum koridorlarda benden başka kimse yok korku filmi çekiyoruz sanki.Ortada durup burda bi danışma neden yok diye çığlık atasım geldi:D
Baktım olmayacak bi hocanın odasına dalıp sordum yüksek lisans dersliğini sonra o da dersin hocasını aradı buldu beni yanına yolladı.İlk giden sazan bendim:D Gayet güzel muhabbet ettik falan filan sonra sınıfa gidiyoruz yolda bi kız denk geldi o da aynı şekilde yüksek lisans dersliği arıyor:) Doğru yerdesin dedim takip et:) Rahatlığa bak bendeki iki dakikada havaya girdim hihihi.Tesadüfe bakın ki ilk arkadaşımın adı da Esra nedir bu Esra bağlılığı bende anlamadım burdada buldum bi tane:) Kaynaştık hemen sevindim bu açıdan ama tek dersimiz ortak napalım.

İlk gün böyle geçti ertesi günkü derse gittiğimde hocayı bekledim yarım saat kadar sonra geldi sınıfa geç dedi gittim sınıf boştu ders yok dedi çıktık tekrar:D

Bugün ise hocanın yanına gittiğimde ara dönemde kayıt alınıyor mu diye sordu:)
Bir sürü ilginçlikler beni bekliyor sanırım şimdiden epey farklı geldi bana hocalarla ilk kez bu kadar yakınım 4 yıl boyunca kimsenin odasına gitmişliğim olmamıştı:)

8 yorum:

  1. lisansta olsa lisansüstü de olsa öğrencilik güzel şey!

    YanıtlaSil
  2. girly öğrenci kimliğine sahip olmak gibi bir güzellik yok bunu mezun olunca anlıyor insan o nedenle kimliğe tekrar kavuşmak güzel oldu:D

    YanıtlaSil
  3. :))
    Sakarya'ydı di mi burası. Ay o koca kampüste bulmak ne zordur zaten. Yine yeni yeniden öğrenci inanırsak :)

    YanıtlaSil
  4. Fran geldin mi kampüse yoksaa:) Ay koca yer valla ben sadece iktisadi idari bilimlerde kayboldum üç blok içinde gezdim dolaştım minibüslerin durağını da hala bilmiyorum çıkış kapısına yürüyüp ordan biniyorum:D

    YanıtlaSil
  5. Hı hıı, gelmiştim ekim kasım gibi. Hihih çok karışık ya. Sizin cafeler falan çok güzel ama. Alanınız çok geniş. Ama çok soğuk, çok üşüdüm orada :)

    YanıtlaSil
  6. Fran sen bi de kışın gör soğuğu:) Kampüs çok güzek çok geniş sayılı okullardan bence bu açıdan göl manzarası fln da var:) Cafeye fln gitmedim daha vaktim de yok açıkçası ama yazları cafelerde düğün yapılıyor onu biliyorum:D Bi dahaki gelişinde görüşelim:)

    YanıtlaSil
  7. Bir daha mayıs gibi gelirim sanırım. O zaman üşümem de hem :) Yaa, sizin okulda birkaç arkadaşım var. Lisanstalar ama. Sürekli çağırıyorlar. Ben diyorum ki siz gelin, ben orada üşüyorum. Onlar diyor ki 7-8 kişi geleceğine 1 kişi gelsin. Falan filan :) Gelince haber veririm sana da :)
    Bişi tepe vardı, tam göle bakıyor böyle çayırlık çimenlik. Orası çok güzeldi kampüsün içinde piknik alanı gibi :)) Bizim hiç öyle değil ya, yeşil alan kısıtlı. Hep binalar var. Sizinki gibi bir kampüse hasretim resmen :))

    YanıtlaSil
  8. Piknik alanı çok güzel mekan valla orta okulda okuldan kaçıp kaçıp on kişi oraya giderdik göle karşı güneşlenirdik:D İşte arada gezmeye gelirsin iyi gelir sana:) Gelirsen kesin haber ver hatta önceden haber ver ki işi gücü ayarlayım gerçi arkadaşların bırakmaz ama bi saatçik bari kaçarsın:)

    YanıtlaSil