9 Mart 2011 Çarşamba

Uçak Mı Dedin:)

Dünden beri neredeyse aralıksız kar yağıyor.Bugünkü dersime gitmemek için çok dua ettim ama yollar kapanmadı:)
İşten çıkıp kampüs yollarına düştüm minibüslere kadar kaya kaya gittim zaten.Neyse kendimi arabaya attım hem dee ısıtıcının olduğu koltuğa denk gelmişim değmeyin keyfime:) Ama bu keyif kampüse varınca gördüğüm manzara karşısında baya kaçtı.Hiç basılmamış kısımlarda kar yarım metre olmuş , yollar su ve karla karışık gölet halinde.Güç bela dersliklere gittim hoca da pek kimse gelmeyince not verip yolladı bizleri.
İşin en zorlu kısmı çıkışa doğru yürüyüp arabaya binmek.Aslında kampüsün içinde minibüs durağı var bi yerlerde ama ben daha öğrenemedim orayı , orada çok sıra olduğunu söyledikleri için öğrenmeye niyetlenmedim bile.Nasıl olsa ayakta gideceksem boşa sıra beklemeyim diyerek ana kapıya yakın olan durağa yürüyüp biniyorum arabaya.
Etrafta kimsecikler yok fotoğraf makinemi yanıma almıştım.Hemen blog için bir kaç kare aldım:) Zaten şu kareleri aldıktan 5-10 dakika sonra olanlar oldu:)


Şu ikinci resimde görünen yol kıvrımına geliyorum , bi yandan içimden sürekli of pof söyleniyorum ama.Atkı , bere , artı montumun şapkasını takmışım kulaklarım duymuyor.Zaten kar insanın yüzüne gözüne yağdığı için şapkaları çekeleyerek yürüyorum.Hadi az kaldı ayaklarımı ıslatmadan arabaya biniyorum , botlarım bi gram su çekmedi diye sevinirken bi ses duydum.Aha uçak mı geçiyor ne derken bir yığın karın üstüme boşaldığını farkettim.Neden mi?
Duyulan ses kar temizleme aracındanmış:D Adam aracı hızla sürdüğü için kenarda ne kaddar sulu çamurlu kar varsa şaldırt diye üstüme geldi bir de kar ayaklarıma birden çarpınca yer altımdan kaydı sanki az kalsın düşüyordum:) Belime kadar ıslandım sinir küpü halinde yürüyorum.Kar temizleme aracına da bağırıyorum bi yandan teşekkür ederim diye:)
Zorlu bir yolculuk sonucu tekrar işe döndüm:) Şimdi kara kara yarınki dersi düşünüyorum.Ödevleri yapmadım siplex yöntemi denen lanet şeyi hiç anlamadım çünkü.Umarım yarın okulla ulaşım kesilir:D Çile çektirmeyin insana yani bu havada ders mi olur canım halla halla.

11 yorum:

  1. aaaa:D kar temizleme aracına bak seennn güzleler güzeli seni karın içine boğmuşş cık cık

    YanıtlaSil
  2. Mia insan bi kornaya filan basar di mi ama:) Herkes düştüm sandı kesin perişan halde olunca minibüste yer verdiler hemen eheheh:D

    YanıtlaSil
  3. burasu neresi ya :D off keşke bizim okulun etrafı da böyle olsa da kapansa :/

    YanıtlaSil
  4. Hayal Meyal Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü(ana kampüs).Bu haldeyken bile okul kapanmadı ama rektör açıklama yapmış yollar açık diye , yollar açık ama kaldırımlar yarım metre kar yürürken canımız çıkıyo haberi yok.

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun canım.İnşallah okul olmazda.Bu rezilliği yaşamazsınız.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Şanslı umarım olmaz:) Ama hiç tatil etmeye niyetleri yok gibi:) Sevgiler benden...

    YanıtlaSil
  7. ayh çok güldüm çok kötü olmuş ama öyle bir anlatmışsın ki gülmeden edemedim ben heralde sinir krizi geçirirdim yukarıdaki fotoğrafların olduğu yer okul olamaz az ilerde kayak yapanlar var gibi :))

    YanıtlaSil
  8. Gök ben de çok güldüm sonra zaten komik olay , en azından karları toplayıp üzerime bırakmadı diyorum:D Kampüs baya yüksekte olduğu için kışları çetin geçer:)

    YanıtlaSil
  9. vay be ne maceraymış film gibi.
    :)
    simplex metodu.
    okumuştum ben de.
    :)

    kar güzeli.

    YanıtlaSil
  10. deep sorma:)
    simplex kabusu desek çok şükür bugünkü ders iptal oldu:D
    her yanım güzellikti zaten saç baş dağılmış soğuktan burnu akan perişan bi kız:) halime şükrediyorum adam kepçedeki karı üstüme boşaltmadı diye:D

    YanıtlaSil