16 Temmuz 2011 Cumartesi

Döndüüüüm:)

Dün akşam İstanbul'dan güç bela dönebildik.Trafik mükemmel olduğu için 1 saar 45 dklık yol 3 saat sürdü.Hastane koşturmaları arasında mola verebildiğimiz bir gün hanımlar Paşalimanı'na gidip deniz görmek istediler.Onlar denize baktı ben laptopa:)

Oradan sizlere post girecektim ama istediğim gibi fotoğrafları elde edemeyince vazgeçtim.Çektiğim alakasız iki kareyi paylaşıyorum:D

Renkli elbisem ve yeşil ojelerim:P


Bu da kızarmış dondurmaymış ben pek beğenmedim manasız bişi:D Onun yerine bademli magnum yerim daha iyi:D


İstanbuldayken bile pek boş durduğumu söyleyemem dikişleri tamamlanan üç çantanın ıvır zıvır işlerini ordayken yapıp Paper Faces'e gönderdim aceleden fotoğrafları çekmeyi unutmuşum.

Dün o kadar yorgun halimle Marilyn Monroe'lu küpe ve kolye hazırladım:)

Güya sabah erken kalkıp bileklikler yapıp Sakarya'daki butiğe götürecektim.Uyandığımda saat 1'di:D Ama azimle çalıştım:)


İstanbul'a gitmeden önce yaptığım Türkan Şoray'lı küpeler çoktan satılmış bile ona da çok sevindim:D

10 yorum:

  1. İşlerin artarak devam eder inşallah canım. Ben satış kısmını askıya aldım şimdilik, tam zamanlı çalışınca zor oluyor... Bakalım, ilerde inşallah :) Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  2. Demetcim darısı başına canım teşekkür ederim:)Çalışınca cidden zor uykundan çalmak zorunda kalıyorsun o da zor bişi:) Ben de seni öptüm şeker:)

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin canım... bereketli olsun canım satışların..

    YanıtlaSil
  4. Yaseminkale teşekkür ederim canım darısı başına :)

    YanıtlaSil
  5. sen yaparsında satılmaz mııııı :D

    YanıtlaSil
  6. Sylvie :P ne desem bilemedim şimdi:D yani fark etmez ben işime bakıyorum aslında satılıp satılmamasından çok benim bişiler yapıyo olmam önemli:D

    YanıtlaSil
  7. Ojenin renge bittim.
    Çok çok çok açık böyle janjanlı yeşil vardı ama bundan da almalı :)

    Türkan Şoraylı küpişlere de bittim lakin küpe takamıyorum metal alerjimden dolayı. Bu nedenle satılmasına sevindim ben de :)

    YanıtlaSil
  8. Pippi Haşmet ben de çok acığını istemiştim aslında açık ve mat olanı hani ama yoktu bunu aldım:) pastel 307 diye hatırlıyorum.

    ah şu metal alerjisi:)insan rahatça küpe bile takamıyor fena:)

    YanıtlaSil
  9. Türkan Şorayı çok severim. O yüzden tercihim onun küpeleri :D

    YanıtlaSil