20 Ağustos 2011 Cumartesi

Butiğe Gidenler...

Az önce Newin Boutique'e giden cicilerimi sıcağı sıcağına paylaşıp kaçıyorum.Mimleri akşama cevaplarım artık ben bi süre yoğum:)





8 yorum:

  1. hepsi birbirinden guzel : )

    benim favorilerim 1ci ve 3cu karedeki sekerler ..

    YanıtlaSil
  2. AYY şu vintage kolye ve özellikle ucunda siyah fiyonk olan incili bilekliğe bayıldım. diger bilekliklerde renkli renkli şekerli sakızlara benziyor :DD oruclu oruclu ancak yenecek birseye benzetebirdim zaten

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar!
    Benim adim Aska ve isvecte yasiyorum. Blogunuzu tesaduf eseri buldum ve yaptiniz islere hayran kaldm. En cokta Turkan Soray'li kolye ve kupelere, kendisinin buyuk bi hayraniyim ve srf bu yuzden pasaj.com'a uye oldum ama ne yazikki yurtdisina satis olmuyor :( dayanamayip size yazayim dedim acaba baska turlu o takilara nasl ulasabilirim nereden alabilirim. Umarm bana bi yanit verirsiniz. Sevgilerimle !
    bu arada benim gibi kedilere kafayi takan kimse yok zanedyordum yanilmisim :) kedileri acayip cok seviyorum hata galiba fazla seviyorum.
    yorumu bi turlu gönderemedim o yuzden caresiz Anonim olarak yoladim umarm elinize gecer ve cevap verirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Lol özellikle 3. kareyi çok sevdim ben yeni gözdem:P

    YanıtlaSil
  5. Kırmızı taban ehihihi olur o kadar insanın aklına yemekten başka ne gelir ki:)

    YanıtlaSil
  6. Adsız daha önce hiç yurtdışına gönderim yapmadım ama belki de yapmanın zamanı gelmiştir:P detaylar için inanirsakolurbe@gmail.com 'dan bana ulaşabilirsin.

    kedileri ben de çok seviyorum bloğumdan anlamışsındır zaten hepsine ait detaylar veriyorum.en büyük eğlencem onlar:)

    YanıtlaSil