22 Eylül 2011 Perşembe

Bir Audrey Clutch'ın Daha Sonuna Geldik

Üzerime çöken tembellik haliyle birlikte biriken siparişleri tamamlamak için gayret ediyorum.İlk kez yurtdışına gönderim yapacağım ve sanırım bunun için heyecanlıyım:)

Bugün daha önce yaptığım Audrey clutchtan yaptım , bu clutch yakın zamanda İsveç'e doğru yola çıkacak.Yanına eklenecek bir kaç parça daha var:)


Bu sıralar kendimi işe güce öylesine kaptırmışım ki cumartesi günü dershanemin başlayacak olduğunu unutmuşum:) Tabi insan tarihi takip etmeyince böyle oluyor ne günden ne tarihten haberim var sadece yılı ve ayı biliyorum o kadar:D Şimdiden kpss sıkıntısı bastı bana çok sıkıldığımı şimdiden söyleyim bilmeyen kalmasın:D Ama garantici insan olduğum için her zaman önümde iki seçenek olmuştur yine aynı taktikle haraket ediyorum.Bu nedenle çok fazla şikayet etmem saçma olur.Umarım dershanedeki insanlar eğlencelidir, bol bol eğleniriz en büyük hayalim bu şu an:D

İşte böyle haller içindeyim.Cumartesi olsun konuyla ilgili rahatça dedikodu yaparız karamelli turtalarım şimdilik benden bu kadar:)

9 yorum:

  1. cok tatlı canta ya :DD MASALLAH ne güzel yapıyorsun

    YanıtlaSil
  2. ice teşekkür ederim kumaş güzel vallahi:)

    YanıtlaSil
  3. bize de anlatsana bunları bi kerecik :D

    YanıtlaSil
  4. Mystery sizler için diy projeleri yapmayı düşünüyorum zaten aklımda ama önce siparişleri tamamlayıp kafamı boşaltmam lazım rahat olduğum bir zamanda ilk işim böyle bir şey yapmak olacak:)

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler arkadaşım.ben de aynı dilekle mukabele ediyorum.bu kumaş benim de çok severek çalıştıgım bi kumaş senin yorumunla daha bi farklı olmuş.eline sağlık

    leyya

    YanıtlaSil
  6. Leyylacım teşekkür ederim , senin de ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. inanırsak olur bence audrey'sine iyi yolculuklar diliyorum =)

    YanıtlaSil
  8. Nanay tişikkür ederim darısı başına diyorum:)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel olmuş, audrey feci yakışmış çantaya. tecrübelerime dayanarak söylüyorum kpss konusunda da gönlünü ferah tut :)kararında çalışınca çok iyi sonuçlar alınabiliyor. şimdiden başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil