14 Kasım 2011 Pazartesi

Şimdi Gönüllü Olduum:)

Kanser hayatımızın bir parçası olduğundan beri bu konuyla ilgili bir şeyler yapmam gerektiğini hissediyordum.Ameliyata gittiğimiz zamanlarda televizyonda Lösev'in reklamına denk geldim neden gönüllü olmayım ki diye bir ampul yandı kafamda:)

İnternet sitelerinden araştırdım , hepimizin imkan dahilinde yapabileceği şekilde seçenekler ayarlanmış.Sadece internetten bile destek vererek Lösev gönüllüsü olabilmek mümkün , ayrıca yıllık aidatı 20 tl.Her Blogger'ın Lösev Gönüllüsü olduğunu hayal ediyorum da yeni bir bilinç yaratabiliriz:) Hepinizi tek tek gönüllü olmaya teşvik edeceğim:D

En basitinden bir ayda telefonunuza kaç lira yükleme yapıyorsunuz bunu bir düşünün.Yılda sadece 20 tl ödeyerek lösemili çocuklara yardım edebilir ve bir şeylerin değişmesine katkı sağlayabiliriz.

Gönüllü üye kayıt formu için tık tık

16 yorum:

  1. canım ben de bir TEGV gönüllüsü olarak Lösev e gönüllü olmana çok sevindim=)yaptıkça mutlu oluyor insan.Bursa'ya da Lösev yeni açıldı.Sanırsam ben de oraya üye olacağım =)

    YanıtlaSil
  2. Nanay umarım Sakarya'ya da açılır ki bana sorarsan sadece büyük şehirlerle sınırlı kalmamalılar:)

    YanıtlaSil
  3. süpersin canım! hemen babamla konuşiyim bu konuyu ben interneti o ödüyor ne de olsa :)

    YanıtlaSil
  4. Mia konuş konuş babana de ki film cdlerine kaç para veriyorsun senede 20 tl hiç bişii:D

    YanıtlaSil
  5. Bence de büyük şehirlerle kısıtlanmamalı.. Bizim okula bile stant açmışlardı vakti zamanında, ben de öyle üye olmuştum:)

    YanıtlaSil
  6. Fran üye olmana hiç şaşırmadım:) sana mail atıp soracaktım , üye değilsen olsana diyecektim:D

    YanıtlaSil
  7. Lösev'in çok şirin yaka iğneleri var. Hem yardım için hem de çok şık, şirin oldukları için alıyorum. Ayrıca yastıkları, süslü püslü bi sürü el emekleri oluyor. Gönüllüler bu ürünlerin satışını da yapıyorlar bence çok hoş ^^

    YanıtlaSil
  8. Bossa Nova el emekleri olduğunu bilmiyordum bak bu tam benlikmiş:D Sakarya'da bürosu olmadığı için birebir iletişim şansım yok ama bu mevzuyu araştıracağım:)

    YanıtlaSil
  9. Ablam geçen sene üye olmuştu :) benimde olmam lazım..Senide kutluyorum bu arada, çok iyi yapmışsın..

    YanıtlaSil
  10. Bende üyeyim biz okuldayken üye olmuştuk ama aidatı bilmiyodum haa ben bi arıyım şurayı dur :)

    YanıtlaSil
  11. Ribel internet sitelerinden hesap koduna bakabilirsin her bankadan yatırılıyor sanırım ücret.Faxlarken aidat diye belirtmen gerekiyor , gerçi sen İstanbul'da elden bile verebilirsin:)

    YanıtlaSil
  12. Canım çok uzun zamandır derneğe gidip aktif olarak birşeyler yapmak istiyorum.Ben doğuştan bir kan hastası olduğum için Lösemili çocuklarla birlikte büyüdüm..bazılarını kaybettim şimdi kendi sağlık sorunlarımdan vakit bulduğumda derneğe gidip organizasyon,paket hazırlama,satış gibi aktif işlerde çalışmak istiyorum.Ayrıca kan verebileceklerin destekleri çok çok önenmli çünkü biz kan hastaları acil durumlarda en çok kana ihtiyaç duyuyoruz..
    bi de iyi ki varsın..

    YanıtlaSil
  13. KEŞKE BU HASTALIK OLMASA DA...ben de üyeyim.

    YanıtlaSil
  14. Milena öncelikle geçmiş olsun.Çeşitli seçenekler var kan bağışında bulunacaklar kan grubunu belirtebiliyor.Sanırım hastalarla yakın temas olunca insan halinden daha iyi anlıyor.Sen de iyi varsın...

    YanıtlaSil
  15. Üsturupsuz Yazar keşke hiç hastalık olmasa:) Ama her şey bizler için.

    YanıtlaSil