26 Şubat 2012 Pazar

Filmdeki Çantadan Solo Test Çıkarsa

Cuma günü arkadaşımla Fetih 1453'ü izlemeye sinemaya gittik.Ne yalan söyleyim ben çok beğenmedim.Filme epey para harcandığı belli , Türkiye standartlarına göre kaliteli olmuş hakkını yiyemem.Ayrıca sonunda İstanbul'un fethini sinemaya aktaran biri olduğu için Faruk Aksoy'u tebrik etmek lazım.Başrol için neden başka birini bulmadıklarını cidden merak ediyorum , adamda mimik yoktu hep ayn ifadeyle oynadı:) Bir de ses efektleri çok gürültülüydü hani yabancılar da savaş sahnesi çekiyor ama bu kadar kafa şişirmiyor:) Neyse filmle ilgili bu kadar bıdı bıdı yeter dileyen izlesin kendi yapsın yorumunu:)

Sinemadan dönünce yarım kalan puantiyeli çantamı tamamladım.Dalgınlıkla geri dönüşü olmayan bir yanlış yaptım ve çantanın içi kusurlu oldu.Bu da bana kaldı ne yapalım:)


Gelelim bugüne , dershanede bir pazar klasiği oluşturduk.Çıkışta toplanıp tost yiyip , çay içiyoruz sonrası muhabbet ve soru çözerek geçiyor.Bugün öğretmenlik yapan bir arkadaşımız öğrencileriyle oynamak için solo test almış biz aaaaaa solooo teest diye sevinince bize verdi:D Hatırlamanız için resim ekliyorum.


Resimdeki piyonları birbirinin üzerinden atlarak tek tek topluyoruz.En son kaç tane piyon kalırsa tablodan puana ve yoruma bakıyoruz:)


Ben de dahil çoğumuzun ilk denemesi "tecrübesiz" olarak sonuçlandı.İçimizden birinin ilk üç denemesinde 20'den fazla piyonu kalınca alay konusu oldu.Düşünün 9 piyonu kalan "beyinsiz" , 8 piyonu kalan "gerizekalı" :D

İşte böyle alakasız konuların birleşiminden bu yazı çıktı:)

8 yorum:

  1. Ayyy gözlerim parladı solo testi görünce! Küçükken hep oynardık!

    Biz de dün gittik Fetih 1453'e. 10 üzerinden 6 verdim. Filmden çıktığımda başım ağrıyordu sesten, gürültüden özellikle hiç susmayan müzikten. Destansı bir hikayeyi resmen dramaya döndürmüşler. Daha iyi olabilirmiş, olamamış. :(

    YanıtlaSil
  2. Leah aynen küçüklüğümüz bunlarla geçti:D

    Filmden çıktığımda kafam kazan gibiydi resmen.Artık bitse de gitsek diye bekledim zaten o dereceydi:) En azından yapıldı diyeceğiz ne yapalım hiç yoktan iyi:)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy çocukluğum yaaa aahh :D Annemlerle oynardık sürekli ,zeki vb. çıkınca da nası sevinirdim anlatamam o çocuk kafasıyla işte hahaaa :)))

    YanıtlaSil
  4. Junkhead ben de annemlerle oynardım hep:) Sonuçlara bakıldığını hatırlamıyorum ama belki annemler o topa girmedi kötü çıksa kesin ağlarım diye:D

    YanıtlaSil
  5. bulsam ben de hevesle oynarim

    YanıtlaSil
  6. Cerenim.com oyuncak satan kırtasiyelerde bulunuyor genelde:)

    YanıtlaSil
  7. aa hatırlıyorum ben bu oyunu :) çok keyifliydi.

    Çantan çok güzel, çok belli degilse, sorun olmaz sanki.

    Film hakkında çok konuşabilirim, hatta çok uzun olabilir. Onun için konuşmayayım :) Bilmiyorum, çok büyük hevesle gittim ama olmadı :)

    YanıtlaSil
  8. Aslı ben biliyorum ya içim rahat etmiyor:)

    Film hakkındaki düşüncelerimi oldukça kısa kestim ben de.İnsanların emeğine saygısızlık etmek istemedim yoksa daha söylenecek çok şey var:D

    YanıtlaSil