9 Şubat 2012 Perşembe

Tanrı Parçacığını Buldum

İşimin en yoğun olduğu anlarda( yani dikiş diktiğim anlara tekabül ediyor bu an) aklıma bir dünya yazacak şey geliyor.İşim bitsin yazarım deyip erteliyorum , pc başına oturunca ne yazacağımı hatırlayamıyorum:) Yine o anlardan birindeyim.

En son butik için diktiğim çantalar hemen satılmış aynılarından yeniden yapmam gerekti.Artık ezberlediğiniz fiyonklu çantam ve değişmeyen kahve sahnesiyle saat 17.00 sularında işimin başına oturuyorum:)


Bugün öncelikle malzeme almaya gitmem gerekti.Hava yine buzhane kıvamına gelmişti ,kar başlamıştı.Eldivenime , bereme rağmen titreye titreye eve geldim:) Kahvemi içip enerji depoladım.Bir yandan sürekli düşünüyorum iç huzuru kadar önemli bir nimet yok şu hayatta.Moralin bozuksa ne kahveden ne de aldığın nefesten tad alabiliyorsun.Zaten iç huzurun varsa sağlığın da doğal olarak iyi oluyor zincirleme gelişen durumlar.Kendimce anormal bi yöntem geliştirdim ; durgunlaştığım anları fark ettiğimde hemen gülüyorum < etraf müsaitse tabi:) > Böyle ayaklarım yerden kesik dolaştığım günlerde hep iyi şeyler oluyor.Mesela bana çok lazım olan saç boyasının markette kalan sonuncusunu ben alıyorum , bunun için ekstra dolaşmam gerekmiyor:D Bazılarınıza saçma gelebilir ama çok sevindim. Hayattan keyif almak o son kalan boyayı aldığına sevinmek kadar kolay.

Bu arada Cern'de aranan "Tanrı parçacığının" ben bu şarkıda saklı olduğuna inanıyorum.Neyse konu nasıl buraya geldi anlamadım:) Ne diyorduk heh çantalar...Bir de şu gördüğünüz Tanrı parçacıklı çantaları yaptım:D





Bir gecede bu kadar aydınlanma yeter.Işığınız her daim parlasın , öperim ruhunuzdan...

10 yorum:

  1. Marifet çantada değil o huzurda, düşleyebilmekte, imagine'de di mi:)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel bi post, nası güzel bi şarkı, bulmuş kadar oldum o tanrı parçacığını. Merakla bekliyorum cern'de ki gelişmeleri ben yaa:)

    YanıtlaSil
  3. Suvebeyaz ben de dünyayı değiştirecek bilgiler bulmalarını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Deep savol:)
    Söz vermeyim pek yapasım gelmedi.

    YanıtlaSil
  5. cantalar harika :)
    blog dünyasinda yeniyim sizi izlemeye aldim banada beklerim:)

    YanıtlaSil
  6. Çok haklısın biliyomusun? o kahveyi bile, iç huzuru olmadıktan sonra içmek bir zevk vermeyebiliyor.

    İki çantayıda begendim ellerine saglık. Fakat zincirlisi ayrı güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Nilays World Fashion teşekkür ederim:)

    Gelirim bloğunuza:)

    YanıtlaSil
  8. Aslı asla vermiyor:)

    Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil