3 Mart 2012 Cumartesi

Zarf-Mini Clutch

En son yaptığım hatalı zarf clutchtan sonra azimle bir kere daha denedim:) Farklı model çalışmanın ne yazık ki riskleri var ilk bir kaç denemeniz boşa gidebiliyor.Ancak insan deneyerek öğreniyor bu da bir gerçek.Sonunda istediğim gibi olan zarf clutch işte karşınızdaa:)




Etsy'de iki tane cüzdan satılınca mini bir clutch daha yaptım.Kumaş ; tanıdığınız , bildiğiniz , benim çokça kullandığım Alexander Henry kumaşı.


Kara inat hepinize güneşli haftasonları diliyorum:)

10 yorum:

  1. çok güzel olmuş:)
    emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Vaaay, süper olmuş. Çok başarılı buldum :) Satışların devam etsin artarak canım... Ama fatura konularını da araştır sana tavsiyem, ben bu yüzden satmıyorum. Çünkü o tarz siteler sadece senden aldığı komisyonun vergisini ödüyor bildiğim kadarıyla...

    YanıtlaSil
  3. Renk uyumuna bayıldım, hayırlı satışlar canım..

    YanıtlaSil
  4. Longing hoşgeldin:) Çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. Demet çok teşekkür ederim:) Bu yaptıklarımda senin de payın var biliyor musun , sende cutting mat'i görüp aldıktan sonra işlerim daha muntazam olmaya başladı:)

    İnternet satışlarıyla ilgili hala bir düzenleme yok.Bir dönem öyle bir dedikodu yayılmıştı , epey araştırdım bizim elde ettiğimiz kazançlar ufak meblağlar olduğundan ticari kazanç kapsamına girmiyor.Dolayısıyla vergiden muaf oluyoruz.Bu konuda yeni bir düzenleme olursa onları takip edip uymak lazım tabi ki.

    YanıtlaSil
  6. Deep yorumlarını okumaya doyamıyorum:D

    YanıtlaSil
  7. Aslı çok teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
  8. Bir işe yaramışım, oh ne güzel :))) Zaten güzel dikiyordun canım ama eminim onunla işlerin çok kolaylaşmıştır...

    Diğer konuya gelince; açıkçası ben de benzer şeyler okudum ama karşıt düşünceler de okudum, kafam iyice karıştığı için de bıraktığım yerde kaldı bu satış işleri, hiç kurcalamıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Demet cidden çok büyük kolaylık oldu:)

    Ya herkes ayrı bir şey söyledi kafanın karışması çok normal.Ama ortada kesinleşmiş bir karar olmadığı için ben devam ediyorum.Tercih meselesi anlayacağın:)

    YanıtlaSil