3 Mayıs 2012 Perşembe

Canım Sıkıldıkça ...

 Günlerim odam , mutfak ve balkon arasında mekik dokuyarak geçiyor.Ders çalışmak için çaba sarf ediyorum bunun için gerçekten çaba sarf etmem gerekiyor:) Canım sıkıldıkça soluğu mutfakta alıyorum sonrasında balkona çıkıp kedilere selam verip tekrar odama dönüyorum:)

 İki gün ders çalıştım üç kilo aldım desem inanır mısınız:) Kekleri , pudingleri hüpletiyorum tabi.Temmuza kadar böyle devam edersem tombik ellerimle yumuk yumuk çantalar yaparım artık:)

Bazen içimdeki dikiş dikme çoşkusu tavan yapıyor dayanamayıp geçiyorum makinenin başına.Dikiş zor gelirse takıya yöneliyorum.İşte son günlerde yaptıklarım :

Dünya haritası desenli clutch

Suet kordonlarla yaptığım bileklikler


 
Bir de bugün Etsy'de 7. satışımı yaptım:) Aşağıda gördüğünüz clutch yarın İsviçre'ye doğru yola çıkacak:)

Artık uykuya doğru yol alayım ki yarın sabah erkencikten Ptt'ye gideyim:) Hepinizi öperim:)

6 yorum:

  1. Harita desenini çok seviyorum, her şeye olduğu gibi çantaya da yakışmış. Kafamız bir şeylerle aşırı meşgul iken neden yeriz anlamıyorum, aynısı bende de var, önemli bir iş yapacaksam (sanırım stresten) sürekli yemek istiyorum.

    Etsy'de kargo masrafını nasıl kabul ediyorlar anlamak zor, çok tutmuyor mu? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi dur demek lazım böyle olmaz:)

      Ponti'cim o kadar fazla değil ücretler.Ptt'nin kayıtlı posta servisi var ürünü zarfa koyup gönderiyorsun gramına göre ücret alıyorlar.Mesela en son 490 gr lık bir şey gönderdim 12.75 tuttu.500-1000 gr arası 17 tl , 1000-2000 gr arası da 27 tl tutuyor en fazla.

      Sil
    2. E bizim göndereceklerimiz de takı ya da çanta zaten değil mi, kaç gram olacak en fazla, karşı taraf bilir gerçi, göze alıyorsa ne denir :)

      O zaman iş benim ingilizceye kaldı :)

      Sil
    3. İngilizce de çok lazım değil google translate iş görüyor:)

      Sil
  2. inanırsak sen bu ders çalışma işini hiiç sevmiyorsun :) ve sanattan bu kadar zevk alırken, neden sevesin ki öyle bir şey de var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok vallahi insanın içinden gelecek işte benim gelmiyor malesef:D

      Sil