3 Ağustos 2012 Cuma

Evde Saç Boyamak Vol 4

Boya postu yazmayalı uzun zaman oldu.Kpss, hastane koşturması derken diplerim beş karış çıkmış iğrenç bir haldeydim :)Saçımı uzun süredir bakır  tonlarda boyadığım için tipimi toparlamak adına aynı tonları tercih ettim.Çünkü saçlarım artık insan içine çıkılamayacak hal almaya başlamıştı ve  markette bulabildiğim en uygun renk Garnier 7.4 Sultan Bakırı oldu:)



 Boya kutuda oldukça açık renk görünüyor.Fotoğrafı sarı ışıkta çektiğim için bir iki ton açık görünüyor.




 Boyayı 2 kutu kullandım , saçım çok olmasına rağmen boya fazla geldi.Tabiki çöpe atmadım ne var ne yok sürdüm:)

Bu tonları seviyorsanız kesinlikle tavsiye edeceğim bir renk.Garnier fiyat olarak da oldukça uygun:)


14 yorum:

  1. Ne güzel olmuş canım :)) Garnier 'i ben de seviyorum. Fiyat da çok uygun,gayet de uzun süre gidiyor akmadan valla .Ben de kızıl tonlarından kullanıyorum bayadır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım:) Valla ben de ara sıra alıyorum gayet memnunum:)

      Sil
  2. ay çok güzel olmuşş :)

    cesaret edebilsem ben de boyayacağım da :)
    of işte korkuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin saçının rengi koyu olduğu için boyasanda çok belirgin bi fark olmaz yani oreal kullanmadığın sürece.Bana kalırsa gönül rahatlığıyla boyayabilirsin market boyalarıyla şoka uğramak pek mümkün değil:)

      Sil
  3. Bence bu tonlar sana çok yakışıyor :) Bu ay ben de cesaret edip evde boyayacağım! İçim gidiyor kuaföre verdiğim paralara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de çok seviyorum bu renkleri kullanmayı.Daha doğrusu bakır ve kızıl tonları seviyorum.En son kahveye mi dönsem diyordum bu renge boyayınca gene böyle devam edeyim oldum:D

      Francım boya gitsin yahu al üç kutu koleston ve annenin eline:D

      Sil
  4. hahah dün akşam tvde röfleli erol evgini görünce ben de gaza geldim kendimce gölgeler attım üzerine cila çektim falan :d allahtan koyu ve orta tonlarda çalıştım:D Şuan eserimden memnunum ama kuaföre de boyatsaydım aynı parayı verecektim :D

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlahi Sem:D Teferruatlı bi işlem yapacaksan en temizi kuaföre yaptırmak tatlım çünkü o bu derken bi dünya para veriyorsun uğraştığına değmiyor:)

      Sil