8 Eylül 2010 Çarşamba

Ordan Burdan Laflıyorum:)

Bugün sabah erkenden kalkıp çarşamba pazarına gidecektim ama uyanmak nasıl zor geldi nasıl zor geldi anlatamam:) Hafif bir miskinlik var üzerimde ama boş durmak olmaz deyip bu küpeleri yaptım.Bir kaç ürünü biriktirip pasaja öyle yüklerim tek tek uğraşmak zor geliyor şuan:)

Bayram geldi çattı sizlere süper bir tarif önereceğim.Zaten bir çoğunuzun takip ettiği Kakaolupasta'da gördüm bu tarifi.Yapalı bir kaç gün oldu mideye çoktan indirdik:) Ben çikolata toplarının tadını Browni İntense benzettim.Kesinlikle tavsiye ediyorum yapımı da çok kolay.

Önemli Not: Ender Saraç dedi kiii çikolata ya da tatlıları yemeden önce yemek olarak mercimek tarzı bir besin tüketirsek bu sayede çikolata,tatlıların emilimi kolay olacakmış ve kilo almamıza neden olmayacaklarmış.

Yani bundan sonra mercimek yedikten sonra çikolataya abanıyoruz:)

Herkese iyi bayramlar dilerim, çikolatanız bol para vereniniz çok olsun:)

10 yorum:

  1. mercimeği de çikolatayı da çok severim:)) bundan sonra bu ikiliyi birlikte tüketicez demekki;)

    YanıtlaSil
  2. çok cici olmuş, eline sağlık..
    iyi bayramlar..:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Cecilia'cım sana da iyi bayramlar:)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir blog burası!Çok çalışkan,üretilenlerse hem yaratıcı,hem çok güzel:)Gözüm hep burada artık:))
    (küçük bir öneri de bulunabilir miyim?Daha açık renkli bir arka fon bu güzel blogu daha da güzelleştirebilir mi acaba:))

    YanıtlaSil
  5. SvGlove bu harika yorum için çok teşekkür ederim ne kadar mutlu oldum anlatamam:) Kaldı ki akşam izleyicilerim bana eleştiri yapsa diye düşünmüştün nelerim eksik acaba diyerek:) Bu yorumunu kesinlikle dikkate alacağım.Yalnız daha açık renkli arka fon demişsin ama bu resimde arka fon zaten beyaz daha da mı parlatmalıyım resmi dersin?

    YanıtlaSil
  6. :))Ne güzel,neşeli bir blogger daha buralarda:)
    Blogunun teması mor ve siyah ya,onun için demiştim...Mor ve siyah favori renklerim ama siyah üzerine yazılanları okumak pek zor oluyor benim zayıf gözlerim için;P

    YanıtlaSil
  7. Ben çektiğim resimlerin fonuyla kafayı bozmuş durumdayım da kusura bakma ona gitti aklım:D Şimdi blog temasıyla ilgili de şöyle bir sorun var ben çok anlamıyorum bu işlerden kendi temamı yapamadığımdan dolayı renk denerken yanlışlıkla bu tema oldu beğendim ve böyle olması gerektiğine inandım öyle bir büyüsü var bende bu temanın:) Senin için yazı boyutuyla oynayıp ayarlamaya çalışırım umarım o şekilde halledebiliriz:)

    YanıtlaSil
  8. çok şeker olmuşlar yaa süperkulaade =)

    YanıtlaSil