20 Eylül 2010 Pazartesi

Kadıköy'e Adım Attık


Bir gecede her şey değişti:) İstanbul'a gitmeyi çok istiyordum malum.Üniversitedeki ev arkadaşım Esra İstanbul'da Kpds kursuna başlayacağını söyledi.Sen de gel dedi ilk önce çok çılgınca geldi İstanbul'a gidip gelmek o kadar yol çek vs.Neyse sonra kursun saatlerinin 10.00-14.00 arası olması Haydarpaşa'ya yakın olması sadece haftasonları olması gibi sebeplerden dolayı uygun olduğuna karar verdik.Cumartesi sabahı trene atlayıp kursa koşturacağım o gece Esracımla kalıp pazar günü kurstan sonra eve döneceğim.Tabi bu arada artık Ales için çalışmaya başlamam da gerekiyor.Hazır anne babadan İstanbul bileti çıkmışken bunu çok iyi değerlendirmek lazım:)
İnanılmaz derecede mutluyum yani.En azından hafta sonları İstanbuldayım Esracımla Kadıköy'ü keşfederiz artık.Heyecan dorukta:)
Bugün koşa koşa kurs kaydımı yaptırdım çok az uyuduğum için biraz yorgunum açıkçası ama değer:)

8 yorum:

  1. kursun hayırlı olsun cnm, bu post un la bana da ales çalışmam gerektiğini hatırlatmış olduğun için teşekkürü bir borç bilirim *=)

    YanıtlaSil
  2. Ya ömrümüz kurla sınavla geçince insanın canı da hiç istamiyor Pembepasaj'cım:) Ama boş durmamak lazım ben arada hazırladığım postlarla seni de teşvik ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Ahh ne güzel demişsin :) Gerçekten öyle.. Tam okul bitti derken bir daha oturup ders çalışmak çok zor geliyor ama postlarına güveniyorum, bunu da atlatacağız inşallah :D Kolay gelsin öyleyse cnm şimdiden sana, İnanırsak Olur Bence de! ;)

    YanıtlaSil
  4. İnan bana da çalışmak çok zor geliyor hele takılar yapmak varken oturup kitaplara bakmak:) Ama iş yok güç yok , yüksek lisans yapıp boş durmamış oluruz canım:)Sana da kolay gelsin Çalışma azmiyle dolup taşalım:)

    YanıtlaSil
  5. Ales mi:( Bilirim zorlugunu ablamda girecek.Bsarilar diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Life is fashion pozitif bakıyoruz tatlım:) Hallederiz yahuu , teşekkür ederim:) Ablana da başarılar...

    YanıtlaSil
  7. Sınavlar da başarılar ama fırsatı da degerlendır İstanbul'unda tadını cıkar:)

    YanıtlaSil
  8. Mode(e)tator'cüm hazır İstanbul'a gitmişim bu fırsatı teper miyim bi' taşla bi' kaç kuş vurmayı düşünüyorum:)

    YanıtlaSil