21 Eylül 2010 Salı

Neler Almışım

Giyecek sayılı kıyafetim olduğu için bir şeyler bakayım dedim gene pek bir şey bulamadım:) Koton indirime girmiş Ole'nin elbiseleri 19 liradan başlayan fiyatlarlaydı.Dayanamayıp military esintisi taşıyan bu elbiseyi 30 liraya kaptım.Yine gri yine elbise:) Mağazalarda adam gibi bir şey yok açıkçası hala yazlıkları satmaya çalışıyorlar yeni sezonlar da pahalı şuan tabiki.Şöyle adam gibi bir pazar olsa kendimi savursam dağıtsam vallahi çok özledim:)

Kıyafet bakmayı bitirdikten sonra Migros'a girdik.Şampuanım bitmişti bi' bakınayım dedim.Aslında bayadır Elseve alıyorum ama kampanyaları görünce içim kıpır kıpır oldu sevgili okur:) Şimdi benim saçlar çok çook çoook fazla , her gittiğim kuaför üç kişilik saç var sende diyor:) Bir de kıvırcık ve kabarık ben bu saçları düzleştirebilmek için çok çaba harcıyorum zaten düz dediğim de normal saçlı insanların yataktan kalkmış hali:) Öyle berbat bir durum yani.Elidor'un yeni çıkardığı hava koşullarına karşı şekil koruma 7/24 kreminden aldım bunun şampuanını göremeyince kampanyalı şampuanına gözüm kaydı.Baktım ki Elseve fiyatına üç ürünüm olacak tabiki onları aldım:) Bu akşam denemeye niyetliyim yorumlarımı yazarım:)

15 yorum:

  1. Yahu o şampuan bende kepek yapıyor :/ Dove kullanıyorum o yüzden.. Bi dene yinede :)

    YanıtlaSil
  2. Ben daha önce Elidor kullandım memnundum ummarım kepek fln yapmaz:) Dove benim saçımı çok ağırlaştırıyor ondan pek hoşlanmıyorum her gün yıkamak zorunda kalmıştım.Ama 3 sene önce kullanmıştım:)

    YanıtlaSil
  3. MODAFOBİKK SANA KATILIYORUMM...BENDE TAM BU RENGİ KULLANDIM HEM KEPEK HEM DÖKÜLMEE YAPTII BEN LOREAL KULLANIYORUM KESİNLİKLEE TAVSİYEEE EDERİM PEMBE ŞİŞEE :)
    BUARADAAA YAWWW DELİİ YAA YİNE Mİ PRİZZ :p:p

    YanıtlaSil
  4. Hadi yaaa boşa aldık o zaman:) Nimo odamda kıyafet asabilecek bi yer yok başka tek yer priz:D

    YanıtlaSil
  5. merhaba...
    Adım Adsız, daha doğrusu siz beni öyle tanıdınız. Blog adresine nerden ulaştığımı anladığına eminim :) Peki neden ulaştığıma gelince; yankı,hepsi bu! Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç, ama olur ya, ses yankısını bulur belki. Belki de bulmaz. İşin en güzel yanı, bunu anlamak, asla uzun sürmez.

    Kimse kimseyi gerçekten anlayamaz bilirim, ama, dinleyebilir...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili adsız kafamı karıştırdın doğrusu:) Tanışıyorsak geçmişe dair bir şifre ver:) Eğer ki yeni tanışıyorsak tek bildiğim adsız Sazan'ın meşhur adsızı:)

    YanıtlaSil
  7. İnanırsakolurbence; al adsızımı tepe tepe kullan. Benden geçti sana, bi iki yere daha gelmiş. :)

    Çok melankolik ama, dikkat et...

    Yankı? :) Ha ha, kendini tekrara girmekte :)

    YanıtlaSil
  8. Hangi dünyada yaşıyor ben anlayamadım:)

    YanıtlaSil
  9. O Adsız olduğum doğru, ama mehşur olduğum değil. Niyetim meşhur ya da gizemli olmak değildi, işin aslını astarını anlattım, ama anlatamadım. Hani derler ya, sen ne anlatırsan anlat, senin anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır diye, benimki de o hesaba döndü malesef. Ne diyelim, canları sağolsun. Sadece ismimi söylemedim diye (ki sonrasında söyledim), milli mesele haline geldi olay. Gizemli olmanın bu kadar kolay olduğunu bilmezdim :) Gerçi burası yeri değil ama,hoş görüne sığınıyorum inanırsakolurbence! Sevgili Sazan, eğer söyleyecek bir şeylerin varsa, bunları yüzüme karşı söylemeni isterdim, buraya değil. Şu tekrar meselesine gelince, hani yankı konusunda, bu bir sır değil ki, yazdıklarımı senin özeline yazmadım ki, benim buralarda olma nedenim, işim, gücüm, derdim zaten bu; bu yankı! Nefes alıyorsun değil mi, tekrar, tekrar ve tekrar. Ben de o yüzden tekrarlıyorum. Melankolik mi! Sen yine de peşin hükümlerden mümkün olduğu kadar uzak dur, olur mu! Bunun bir atışma halini almasını istemiyorum, ikimiz de küskün değildik ama oynamıyorduk, hatırladın mı? Lütfen öyle kalsın..

    Sevgili inanırsakolurbence, benim ki sadece bir davetti, gerisi sana kalmış, sevgili sazan bir konuda haklı, senin dışında, sevgili Sakince'ye, sevgili Elif Gizem'e, Sevgili Masal'a ve Sevgili Ezgimelodiye davet gönderdim. Sadece beş kişi. İlginç olan ne biliyor musun, ben aslında biraz olsun aşikar olmak için burdayım, bu giz olayı fazla sarmaya başladı. Artık açıklama yapmaktan sıkıldım ve artık yapmak istemiyorum. Eğer istersen, sohbete başladık bile, yok eğer, kalsın diyorsan; canın sağolsun :) Haklısın, herkes aynı dünyada yaşamaz...

    YanıtlaSil
  10. Herkes kendi dünyasında yaşar Adsız:)Artık bloğundan takip ederiz seni bence Sazan'a da yazacaklarını oradan yaz kopukluk olmasın herkes açık açık okusun:) Başka bloglardaki muhabbetleri kaçırıyorum:)

    YanıtlaSil
  11. Tatlım bunun bir de gri rengi var adı "mükemmel düzlük" o çok güzel hakkaten saçları hale yola sokuyor:) tavsiye ederim, ba bai...

    YanıtlaSil
  12. Ben de pek işe yaramadı doğrusu ama normal olan o:)Normal saç değil benimkiler.En etkili ürün John Frieda ürünleri benim için o bile süper düzlük sağlamıyor:)

    YanıtlaSil
  13. Şampuanı bir aydır kullanıyorum kepek problemi olmadı ama gerçekten saçlarım çok fazla dökülmeye başladı , kullanmayı bırakmaya karar verdim.

    YanıtlaSil