8 Aralık 2010 Çarşamba

Kıvıran Veteriner


Bugün Karamel'i götürmek için veterineri aradım adam bana resmen şok yaşattı.Dün bana kediyi vermem için yalvaran adam bir gün de nasıl bu kadar değişti anlayamadım.Kediyi evinin altındaki dükkana kapatacağını ve sadece işten gelince onla ilgileneceğini söyledi.Ayrıca kapatacağı yerde deri koltukları varmış mobilyaları zarar görürse sokağa bırakırmışşşş!Dün resmen bana oyun oynamış adam.Eve alındıktan sonra sokağa bırakırsak hayvan için daha kötü sonuçta şu an bildiği bir çevrede yaşıyor.Ben ilgileniyorum elimden geldiğince.Eee üç günlük heves için al sonra bırak.Bir de veteriner olacak.
Neyse bu kadar kedi muhabbeti yeter sizi de baydım bu muhabbetle:)

Not : Görsel şurdan alıntıdır.

5 yorum:

  1. tüh. adam kafayı yemiş.
    bıkmadın karamelden.
    umarım uygun bir çözüm bulursun.

    YanıtlaSil
  2. bıkmadık karamelden olacaktı :)

    YanıtlaSil
  3. Deri koltuklarıma zarar verir mi diye bana soruyor bi de:D Koltuklarla bozmuş kafayı:)

    YanıtlaSil
  4. bu nasıl bir veteriner? hayvan bakımını, dilini bilmeyen birisi olsa hadi bilmiyor derim ama bu seviyede birisi bunu nasıl söyleyebilir ya? Deri koltukları zarar görürse sokağa bırakırmış!!! Bu herif işini severek değil sadece para kazanmak için yapıyor bence. İğreniyorum böyle insanlardan :(

    YanıtlaSil
  5. Anladığım kadarıyla kediyle çok ilgilendik ayağı çekmek için o kadar ısrar etmiş.Yani amaç sadece para.Ne kadar kişiliksiz olduğunu göstermiş oldu bence ama neyse lafını etmeye değmez ben halama veriyorum Karamel'imi sıcak bir yuvası olacak yavrumun:)

    YanıtlaSil