28 Şubat 2011 Pazartesi

Daldan Dala:)

En kıymetli günüm , evde geçirebildiğim tek gün pazar günü olduğu için bugünü dikişe ayırdım.Daha önce denediğim puantiyeli clutch içime sinmemişti ve onu öylece bırakmıştım fırsatım olunca onu kendime yaparım artık:) Bu kez daha büyük boyunu yaptım ama dikişleri tamamlanmadı bu resmi sadece ufak bir fikir olsun diye paylaşıyorum.Daha süslenip püslenecek aklımda güzel fikirler var bakalım:) Yeni malzemeler lazım...


Yine çantalardan devam edelim:) Markafoni'den aldığım çantam cuma günü elime ulaştı.Sanırım aldıktan 15 gün sonra gelmiş oldu bu bekleme süresi çok fazla açıkçası hele ki benim gibi sabırsız insanlar için:)


Çanta uzun sürede geldi ancak güzelce bir kocaman kutuyla kargolanmış.Ayrıca çantayı üreten firma çantada görünen her metalin üstünü poşetlerle sararak yollamış inanılmaz bir korumaya almışlardı çantayı çok hoşuma gitti açıkçası:) De Vip'i tebrik ediyorum ben çantaya hayran kaldım derisi , içi , her detayı çok güzel.Annemin de gözü kaldı sen sıkılınca benim olsun diyor:)

Kaç gündür teşekkür edemeğim bir isim var Sevgili Kelebeğimiz beni ödüllendirmiş pek bi mutlu etti beni:) Kendisine sınavda başarılar dilerim ayrıca:)

Sevimli Not : Kediler bu aralar çok cilveli malum Mart geldi:) Herkes aşkını bulmuş peşinde mır mır koşturuyor bizimkisi oyun oynuyorlar sanıp peşlerine takılıyor saf oğluşum:)

8 yorum:

  1. COK GÜZEL YAA :D bnde senin gibi yapabilsem keşke

    YanıtlaSil
  2. Kırmızı taban denemeden bilemezsin ki:) Ben de hala annemden yardım alıyorum:) Eğer varsa çevrende biri ona sora sora yapabilirsin:)

    YanıtlaSil
  3. ne tatlı yazmışsın.
    karamel, annen.
    evet 2. çanta pek güzel. severim.

    YanıtlaSil
  4. Deep :)
    İkinci çantayla aşk yaşıyorum hala seviyorum onu böle ciciik ciciiik:D

    YanıtlaSil
  5. Gule gule kullan. Boyle guzel seyleri uretenleri gorunce hadi kalk sen de dene diye gaza geliyorum. Eline saglik.

    YanıtlaSil
  6. Kıyıya Vuranlar sen de denemelisin bence:) Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  7. Bu çantanın bitmemiş hali bile yeterli benim için :) Çok hoş olmuş.. Benimde yapasım geliyo böyle gördükçe :) oluşum aşamasını da versen iyi olur esasında biz beceriksizlere :) tabi senin için bi sakıncası yoksa..:) Yeni çantanda çokk güzel güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  8. Ruken oluşum aşaması biraz sıkıntılı benim için on kere tekrar tekrar yaptığım için fotoğraf çekmek aklıma bile gelmiyor stresli bi iş benim açımdan:) Ama bi ara paylaşmalıyım bunu haklısın:) Çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil