5 Şubat 2011 Cumartesi

Yapacak Çok İşim Var:)

Nasıl bir yoğunluk içine girdiğimi anlatamam yapmam gereken bir sürü şey var ürün hazırlamam gerek her şeyden önce onlar baya zamanımı alacak:) Bu hafta dersler başlıyor artık yüksek lisans öğrencisi olduk malum bir de işe gidiyorum tabi.Sanırım ordan oraya koşmakla geçecek bir kaç ayım bu koşuşturma Haziran'a kadar sürebilir.Haziran'dan sonra öyle bir gideceğim ki buralardan en az iki hafta yokum şimdiden hazırlayın kendinizi:)) Edirne ve İzmir garanti duruyor geçerken Çanakkale'ye bile uğrayabilirim gözümü kararttım.Bir ara da İstanbul yapmak lazım...Önce tatili hak etmek lazım tabiki o nedenle şimdi çok çalışıyoruz:)
Laptoptan tıkırtılar geliyor uzun zamandır hdd kafa atıyor diye düşünmüştüm yenisini aldım 500 gb lık ama daha takamadık ona sıra gelmedi , fan soğutucu da dükkanda kaldı bu nedenle fazla kalamıyorum nette bi güncük idare edin yorumlarınıza hemen dönemeyebilirim.
Gelelim yaptıklarımaaaa ;
ay şahane bir kolye yaptım , çok sevdim ben bu meleği:)


Bir de pratiks bileklikler yapmıştım şıkır şıkır:)



11 yorum:

  1. hayırlı olsun yüksek lisans :)
    pratiks bileklikler de pek şekermiş!

    YanıtlaSil
  2. ay bileklikler süper. gözüm kaldı.
    :)

    iş okul takılar.
    kolay gelsin.
    yorma kendini.

    o üç şehir tatil için mi.
    takılar için mi.

    YanıtlaSil
  3. Girly teşekkürler canikom:)
    Deep şaşırsam da ben istedim bunu :)
    Düğün İzmir'de ama öncesinde Esra'ya gitmek istiyorum Edirne'ye Edirne'ye giderken Çanakkaleye uğrayıp arkadaşlarda bi iki gün kalabilirim diye düşündüm:)İzmir'de düğünden sonra da Kuşadası fln planı var gibi gibi:D

    YanıtlaSil
  4. leylek havada yani yakında.
    ama önce sıkı bir rejim.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Deep umarım öyle olur:) rejime biraz daha var:) bi de bi ara ales ve kpds ye abanıp puanları yükseltmem lazım Mayıstaki sınavlarda halledersem Eylül gibi araştırma görevlisi olabülürüm çok işim var:)

    YanıtlaSil
  6. tamam o zaman odaklan.
    tabii ki yapacaksın hepsini.
    aslanlar gibi.
    kim tutar seni.
    :)

    YanıtlaSil
  7. Deep yürü bee:D Bunların hepsini ben istediğime göre korkmaya gerek yok zaten ama panik oldum ilk anda nasıl yetişirim diye ama yapiciz:)

    YanıtlaSil
  8. Melekli kolye çok ama çok tatlı olmuş, ellerine sağlık ^.^

    YanıtlaSil
  9. ohh bu kadar yoğunluğa 3 il anca denk gelir:) valla ne güzel şimdiden planlar hazır:)ayrıca takılarda çok şirin göz kamaştırıcı:)

    YanıtlaSil
  10. Celly Haziranda o kadar yoğunluk kalmayacak okul kapanacak Mayısın ortasında da işten ayrılıyorum zaten gezmeye adayacağım kendimi:)

    YanıtlaSil