12 Nisan 2011 Salı

Dedikodu Filan:)

Yazmayı özlediğimi hissettim ve biraz daha detaylı bir post olsun diyorum:) Bugün derse gittim çıkışta ortak dersimiz olan bi kızla karşılaştım.Kendisine Candan diyelim:) Candan diğer kızlardan çok daha sıcakkanlı zaten ilk gördüğümde onla anlaşabileceğimi anlamıştım.Annemin durumunu öğrendiğinde bana inanılmaz yardımcı olmaya çalıştı birbirimizi çok az tanımamıza rağmen...
Candanla tek dersim ortak olduğu için haftada bir gün görüşebiliyoruz diğer günler bizim sınıftaki suratsızlara kaldığım için muhabbete girmeye bile yeltenmiyorum.Soğuk bir insan değilim çıkar ilişkisi uğruna insanlar bana bi gün iyi bi gün kötü davranıyorsa kendimi çekmeyi tercih ederim.Sınıfımdaki kızlarla muhabbete girmemin sebebi de özetle bu.Zaten iki kız var o da ayrı mevzu:)

Neyse bugün Candan'la karşılaşınca uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmüş kadar sevindim doğrusu.Hemen koyu bir muhabbete daldık.Candan lisansını Sakarya'da okuduğu için bizim sınıftakilerin çoğunu zaten tanıyor.Muhabbet ederken diğerleri hakkında pek konuşmak istemiyorum fazla konuşturma gibi bir şey söyledi:) Ben de o zaman ben anlatayım yaptıklarını diye muhabbete bir dalmışım kikir kikir dedikodu yapıyoruz.Öyle bi kaptırmışız ki cadı kızlardan biri yanımızdan geçti , ben isim vermesin diye Candan'ı dürtüklemeye çalışıyorum:) Resmen basıldık! :) Zaten fazla da kasmadık sonuçta yaptıkları şeyleri anlatıyoruz içimizi de dökmeyelim mi anacım:) Muhabbetin sonlarına doğru vardığımız kanı ve benim her zaman savunduğum şey : gözler yalan söylemeez! :)
Okuldan sonra eve geldim pisilerimi doyurdum.Bizim Karamel'in dişi şişmiş , bi de hasta olma be hayvan:) Antibiyotik şuruba başladık haliyle. Karamel'in annesi yine doğurmuş kedi nüfusum artmaya devam ediyor:)
Bunlar dışında Perşembe günü lanet olası Simplex'ten vizem var kitap kapağı açmadım.Umrumda da değil:) Çok cici şeyler yaptım onları paylaşıp gidiyorum.Öperim şekerler...






9 yorum:

  1. çok şekerlerrr yüzükler, ama kolyeye aşık oldum :):)

    YanıtlaSil
  2. Sylvie teşekkür ederim ben de hepsine aşığım:)

    YanıtlaSil
  3. Daha acemiyim diyorsun ama bu işte cidden uzmanlaştın ve hatta bana kalırsa tamamen fimolara yönelmelisin, çok ciddiyim :)

    YanıtlaSil
  4. Fran uuuuw diyorum:) Son yaptığım fincanı ben de çok beğendim bak ama sadece fimolara yönelince sıkılırım ben:) Çok çeşitli şeyler yapmayı seviyorum sanırım.Ama fimolarla ilginç şeyler yapmak istiyorum fikirler geldikçe devam edecek:)

    YanıtlaSil
  5. aman allahımm hepsi çok güzeller..tamam karar verdim vizelerim bitince bende gidip fimo alıyorum kesinlikle,inanırsam olur bence yapabilirim bişeler :))

    YanıtlaSil
  6. j.d neden olmasın kii:) yapınca haber ver:)

    YanıtlaSil
  7. Cupcake yuzuk sahane olmus ^_^

    YanıtlaSil