15 Nisan 2011 Cuma

Mim < 15. Mektup >


Mia'cım beni mimlemiiiş:)

Mim Konusu: Şu an kendi ruh halinizi anlatan, bir ezginin melodisiyle ya da bir şiirin satırlarıyla ya da bir veciz sözle ya da bir resimle aktarınız. Seçim sizin, hangisini istiyorsanız.

Mim konusunu ilk okuduğum gibi ilk aklıma gelen isim Ümit Yaşar Oğuzcan oldu.Sahibini Arayan Mektuplar'dan 15. Mektup geliyor.Her okuduğumda içim bi hoş olur:)


15.MEKTUP


Gözlerine baktığım zaman susmanın bir sebebi olmalı. Bana kendini anlat.
Korkularını, dileklerini söyle bana. Aşktan ne bekliyorsun? Dostluk mu? Al, istediğin kadar..Yüreğimi apaçık önüne seriyorum işte! Orada sevdiğin, istediğin ne varsa al, senin olsun. Sana arzularımın ötesinden sesleniyorum.

Aydınlık! Sen en güzel aydınlık! Bizi bırakma. Kalplerimizde girmediğin köşe kalmasın. Çek, kurtar bizi insan yaratılışımızın korkunç karanlığından. içimizde, ta derinlerde kükreyen o vahşi hayvanı sustur. Düşüncemizi tırmalayan o kanlı pençelerden kurtar bizi. Unutulmuşların dünyasında biz unutmak istemiyoruz.

Hadi sevdiğim sen de aç yüreğini. Dostluğun o ölümsüz ışığı dolsun içine. Saçlarımı okşadığın zaman, annemin eli sanmalıyım ellerini. Dudaklarından yalnız aşkın hazzı değil, dostluğun doyulmaz içkisini de içmeliyim. Bana önce insanlığımı öğret, bana unutmamayı öğret. Seni hiç unutmak istemiyorum.

Bilinmeyen içkilerin en zevk dolu sarhoşluğunda yaşayalım seninle. Kurtulalım bu korkulardan, bu çaresizliklerden. Beni hiç unutmayacaksan sev, usanmayacaksan sev. Birlikte yaşayacağımız her dakika ömrümüzün bir yılına bedel olmalı. O dakikaları hatıraların sonsuz mezarlığına gömeceksek hiç yaşamayalım.

Önce zamandan kurtulmalıyız öyleyse, önce zamandan kurtulmalıyız. Birbirini yenilemeli saatlerimiz. Yarın bu günü aratmamalı. Yerçekiminden kurtulurcasına aşmalıyız zamanı seninle. O zamanı, o dost zamanları.

Bana < gel > dediğin an; mesafeler de anlamını kaybetmeli. Yolları dakikalarla, günleri kilometrelerle ölçmeliyiz. Beraberliğimiz, bütünlüğümüz hiç bitmemeli. O hiç sönmeyen dostluk ateşinin çevresinde hep böyle elele, dizdize olalım. Ne yağmur söndürmeli o ateşi ne rüzgar. Yüreklerimiz hep böyle ışıl ışıl olmalı alevlerinde.

Hadi sevdiğim, sen de aç yüreğini. Bana kendinden bahset. Hep ben ol, durmadan ben ol istiyorum. Dudaklarım kurudu bak! Bir yudum su ver güzelliğinin pınarından. Acıktım dersem iyiliğinle doyur beni. Üşüyorsam; yalnız dostluğunun ateşinde ısınsın ellerim. Benim olma demiyorum. Ama önce ben ol. inan, ben hep senin olacağım, baştanbaşa sen olduğum için. Aşkta kaybettiklerimizi dostlukta tamamlayalım.

Gel aydınlık bizi bekliyor...


Yazının şarkısı da bu olsun.Çanakkale'nin güzide gruplarından biri olan Kreş'ten geliyor.Tüm yarım kalan şaraplarınıza gelsin... Hey gidi günler , zamanında canlı dinlemiştik:)

Mim kimlere gidiyor :

Uzun zamandır özlediğim Deep'e:)

Yazılarını zevkle takip ettiğim , tuvalette evrenler yaratan Göktuğ Canbaba'ya:)

Vee şu an tatlı telaşlar içindeki iddialı Sazanıma:)

9 yorum:

  1. yemin ederim şu bilokta ne kadar insanı izliyorsam mia tarafından mimlenmiş olduğunu okuyorum
    :) kim bu mia yaa beni de mimle allasen ben hiç mimlenmedim abi :/

    YanıtlaSil
  2. Bayan Mikrop gerçekten herkesi mimlemiş bana da çok denk geldi:) Mia çok tatlıdır bi iki yorumlaş anlarsın:)

    YanıtlaSil
  3. yupiiiiiiii mia beni izlemeye almış heran mimleyebilir çoh heyeçanlandım zıpzıp:))

    YanıtlaSil
  4. heyyyy, gerçekten çok duygusal bi yazı olmuş müzikle beraber de çok hoş. cidden seni uzaklara götürmüşüm :)

    bayan mikrop diğer mim de seni de mimlicem :)

    YanıtlaSil
  5. Bayan Mikrop bak Mia da cevap vermiş sevin sevin:)

    Mia hem de çok uzaklara gittim oof oof:)

    YanıtlaSil
  6. çok iyisin miacıııııığııım :)

    YanıtlaSil
  7. Bu iddialı Sazan seni yer yer :)

    Teşekkür ederim kuzum, en kısa zamanda yazıciim...

    YanıtlaSil
  8. Bu 15. mektup çok fena, off nerden aklıma getirdin, öğleden sonra ağlamak da hiç tatlı olmuyor! Sevgimle:)

    YanıtlaSil
  9. Sazanım sabırsızlıkla bekliyorum:)

    Aylin ağlama amaa üzmek için yazmadım:)

    YanıtlaSil