20 Mart 2012 Salı

Hatay'a Kitap Yolluyoruz

Geçen haftalarda bir gece yarısı ilk kez girdiğim bir blogta kitap bağışıyla ilgili başlığı görünce okuyup siteyi kaydetmiştim.Size kısaca bahsedeyim :

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okulu'nda kitaba ihtiyaç varmış.Roman , hikaye , dergi , ansiklopedi türü kitaplar kabul ediyorlar.Ptt kargo ile gönderilmesi kargonun takibinde kolaylık sağlıyormuş.

Ben de elimde bulunan kitaplardan çocuklara uygun olabilecekleri ayırıp bugün yolladım.



Hepimizin elinde okuyup kenara attığı kitaplar illa ki vardır.Çekmecelerde tozlanmaktansa birilerinin işine yarasın derseniz böyle buyrun.

.

12 yorum:

  1. çok güzel bir etkinlik. biz de diyarbakırda arkadaşımın çalıştığı bir köy okulu için yaklaşık 50 kilo kadar kitap göndermiştik kendi aramızda toplayıp. çocuklar da bize duygu yüklü bir videoyla teşekkür etmişlerdi. internetin gücünü kullanarak bu tür yardımlaşmalar sağlamak çok faydalı olur gerçekten. sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten internet çok faydalı oluyor bu gibi durumlarda.Bunu akıl eden öğretmeni ayrıca tebrik ediyorum.Sevgiler... :)

      Sil
  2. hayırlı yolculuklar olsun kitaplarına çok değerli yürekler alıp okuyacak ne güzel...

    YanıtlaSil
  3. Bu yaptığınız çok takdir edilecek bir yardım. Sayenizde haberim oldu. Çok teşekkürler. Kitabı eski kitapçıya versen saçma sapan para verip deli ediyor adamı, hiç değilse ihtiyacı olanın işine yarar böyle olunca. Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.10 tane kitap versen bi tane yeni kitap alamazsın yazık günah:) Böylesi daha güzel:)

      Sil
  4. ayy süpermiş bu!

    hem de yolladığın kitaplar bir dönem deli gibi okuduğum klasikler. çok severiim!

    YanıtlaSil
  5. iyi bişi.
    ben de vampirli seri katillileri göndereyim.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abartsaydın:) Dracula o kadar da vahşi bi kitap değil biraz korkunç sadece:)

      Sil
  6. Ne mutlu size, keşke elimde uygun kitap olsa da yollasam. Aslında var ama kıyamıyorum ki kitaplarıma :((( Elbise vs olsa neyse ama kitaplarım nadir incilerim gibidir. Bir tek onlara kıyamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduktan sonra eğer tekrar tekrar okumuyorsanız rafta durmasının pek anlamı yok bana kalırsa ama sizin tercihiniz tabi bir şey diyemem:)

      Sil