5 Ağustos 2012 Pazar

Dün Sabah

Ben pek fazla uyumaktan hoşlanan biri değilim aslında uyumayı çok severim ama biraz zaman kaybı gibi gelir:) İki üç yaşında bile erken yattığımı hatırlamıyorum annem beni uyutmaya çalışırken kendi uyurdu:)

Her yaz bi günü sabahlayarak uyku düzenimi altüst ederek geçiriyorum , işte dün sabah böyle bir gündü:)

Saat 6.45 gibi evden çıktım kedilerin mamasını koyarken Karamel yanıma geldi:) Ne zamandır görmediniz oğluşumu büyüdü kocaman bir delikanlı oldu:)



Saat 7 gibi bisiklete atlayıp Karamel'in yanından ayrıldım.Yolların bomboş halini çok seviyorum.

  
Bisikletim 13-14 yıllık garajda dururken vitesleri bozulmuş:) Sağ vitesin kısımlarında iki minik boya farkı görülüyor o kısımlardaki dökülmeleri gri ojeyle kapatmaya çalışmıştım yıllar önce:)

Gördüğünüz yolu turlayıp eve dönerken Karamel'le karşılaştık evin çevresinden uzaklaşmış görünce hemen durdum:) Bisikletten çok korktu sürekli miyavlayıp yaklaşamadı sonra ben inip yanına gittim.Çimenlerde oyunlar yaptı:)







Sonrasında Karamel'i denemek adına bisiklete atladım koş oğlum diyorum yanımdan geliyor köpek gibi:) Eve kadar öyle geldik üçüncü biri olsaydı videosunu çektirmiştim ama malesef.

Saat 8 oldu ikimizinde uykusu geldi:)


Sonrasında ikimizin hali böyle:)


Uyku düzeni biraz bozuluyor haliyle hiç uyumamak yerine güne erken başlamak daha iyi bir seçenek olabilir.Yollar boşken dışarda olmanın tadı başka:)








10 yorum:

  1. tamaaaamen katılıyorum bu uyku düzeni mevzusuna:S ben de 4 te yatıyorum uyanmaları bilmiyorum gün nası geçiyo anlamıyorum:) yazlıkta sitenin altında bnm de minik bi LULU'm vardı karamel gibi kayıplara karıştı bulamadım:S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç kalkınca gün çok kısa sürüyor onu da sevmiyorum:)

      Benim Karamel 2 yaşını geçti artık bir kaç gün gelmese telaşlanıyorum:) Senin Lulu'n da döner umarım:)

      Sil
  2. Çoook tatlı Karamel.Benim Cevize benziyor :)
    Keşke bende erken uyanabilsem.Gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte erken uyanamayanlar için en iyi yöntem hiç uyumadan güne başlamak:)

      Sil
  3. ne güzel bi sabahmış bu sabah

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir güne uyanmak bu böyle kedi, bisiklet, boş yollar, özgürlük. Özendim inan ki. Bisikletimi çaldırdığımdan beri çok özlüyorum o hissi.

    Karamel hele nasıl güzel bir ifadesi var tam yenmelik bir can...Her günün böyle başlasın. En güzel dilek bu olur sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllardır bisiklet sürmüyordum ben de baktım babam lastikleri yaptırmış dayanamadım:)

      Karamel benim bitanecim:) Çok seviyorum onu aşk gibi bir şey:) Evet en güzel dilek bu gerçekten teşekkür ederim Ponti'cim:)

      Sil