7 Aralık 2010 Salı

Gelişmelerrrr

Bugün Karamel'imi almaya gittim beni hemen tanıdı:) Veterinerlerle aynı anda çağırdık beni tercih etti:) Veterinerler onu çok sevmişler bir tanesi illa sahiplenmek istedi.İçim biraz burkuldu tabi neyse ben aldım Karamel'i getirdim eve.Durduramıyoruz pisiyi her yere tırmandı her deliğe girdi:) Öyle odanın kapısı kapalı da durmuyor illa özgür olacak.Neyse düşündüm taşındım ne kadar çok sevsem de onu veterinere vermeye karar verdim.Önümüzdeki günlerde işe başlıyorum Karamel'i evde bıraksam evi talan edeceği çok belli oldu ee sonra da bizimkiler istemeyecek.Aslında başka birine de verebilirdim ama veteriner en güvenilir kişi gözümde.Hasta olsa doktoru hazır:) Bütün gün konserve mamayla besleniyor bundan iyisini nerde bulacağız.Bu gece beraber ilk ve son gecemiz sürekli sarmaş dolaşız:)

İşte bugünden fotoğraflar



Poşetle oynayan şımarık:)


Ayrıca bugün satılan ürünlerimi kargoladım.Sahibine doğru yola çıkanlar



7 yorum:

  1. İsmiyle rengi pek uyumlu olmuş :) Küpeleri çok sevdim ben.

    YanıtlaSil
  2. Canım, kararın Karamel için hayırlı olur inşallah :) Yeni yuvasında çok sevilsin tatlı kuzucuk. Paketin çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Francesca renginden dolayı Karamel dedim zaten ama veterinerler Leon diyor:) Teşekkür ederim bu küpelerden biraz daha yapayım diyorum:)
    Yeşimcim şimdiden çok sevmişler onu zaten gözümle gördüm o yüzden içim çok rahat yoksa hayatta vermezdim:D

    YanıtlaSil
  4. Yeni yuvası Karamel için hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  5. ne tatlı şirin oyuncu şey karamel :)
    zor ama iyi karar.

    ne güzel şeyler yapıyormuşsun.

    YanıtlaSil
  6. Zor bir karar gerçekten.Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil