27 Ağustos 2011 Cumartesi

Kafası Karışmış İnsan Modeli


Apar topar blogtan uzaklaşışımın özetini o gece yazmıştım şimdi o yazıyı ekliyorum döndüm ayrıca bomba gibiyim:D

Ben bugün bloğu bırakma kararı aldım.Neden böyle gaza geldim bilmiyorum ama kendime çok küstüm.Bu sıra sık sık kendime küsüyorum.Sonra böyle saçma şey mi olur diyorum vazgeçiyorum.

Tam da sizlere alışmışken bırakamayacağım sanırım.Bir kaç günlük ara iyi gelir diye düşünüyorum kendimi hırpalamaktan ve sıkıntıdan ona buna , bloğuma bulaşmaktan vazgeçerim belki.

Adım atmaya cesaretim yok sanki sıkışıp kalıyorum gibi hissediyorum.Tarif edemiyorum…En basiti bir çanta dikerken bile kendimle savaş halinde buluyorum kendimi.Susmuyor lanet zihin vır vır vır ruhumu çürüttü!

Biri gelsin yardım etsin yol göstersin istiyorum buna rağmen yardım etmeye çalışanları dinlemiyorum:) Boş yere çırpındığımı hissediyorum belki durup nefes almayı denesem her şey biraz daha normale dönecek ama ben çırpınmayı seçiyorum.Sonra meleklerime beni neden terk ettiniz diye kızıyorum.Evet gerçekten kızıyorum , onlara da küsüyorum.

Hani tost yerken kaşar uzar uzar ve bademciklerinize yapışır hönk diye kalırsınız gözlerinizi patlatıp ölüyor muyum ne diye aklınızdan geçirirsiniz ya işte o hal beni anlatıyor:)

Aslında olan hiçbir şey yok somut bir kaos nedenim bile yok.Genel olarak bir sonraki adımı atacağım yeri görememekten oluyor tüm bunlar.Hepsinin geçeceğini biliyorum çok fazla yalnız kalmayı tercih ettiğimi de biliyorum.Kimseyi görmek içimden gelmiyor bu nedenle kendim ettim kendim buldum şarkısını söylesem iyi gidebilir.Hayata karşı eski tutkum yok ve bu beni çok rahatsız ediyor.

Kaoslu ruh halimin özeti bu şekilde karamelli meleklerim.

24 Ağustos 2011-08-24

04:24

Not : Bunu yazan ben miyim bilemedim.Şu an o kişi değilim bunu biliyorum:)

36 yorum:

  1. Lola ben de sana döncem ama akşamı ya da geceyi bulabilir şimdilik çıkıyorum iş güç:)

    YanıtlaSil
  2. Çok şey oluyor gün içinde enerjimizi emmeye hazır.. Üstelik sizin evinizde bir de hastalık sıkıntısı...Yapılan işler ve bir blog sahibi olmak benim bir çok sıkıntımı yokeden bir unsur biliyor musunuz..Herşey lay lay lom ken gülümsemek marifet değil ..Kuyulara düşerken, nefes almakta zorlanırken yapabilmek .. insanın kendine güvenini perçinleyen bu işte.. Ha gayret.. Sizi seviyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. insan bazen geçirir öyle dönemler... durup bir nefes almak iyi gelir her zamann :)

    YanıtlaSil
  4. Bazen olur öyle bir tek sana değil herkese olur..Yazmak istemiyorsan yazma , ara ver..Yalnız şunu dicem ki toplumdan soyutlama kendini..Dışarı çık biraz..İnsanlar sana anlamsızmı geliyor bırak gelsin..Çevreyi seyret ve gül içinden..Ağlamaklı geliyor ağla..Tam olarak ne istediğine karar ver önce….Çok güzel tasarımların var..Emek sarfeden birisin ve değerlisin..Bunu unutma oldu mu:):)

    MÜTEMADİYEN..
    mutemadyen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Beynini yiyim diyorum ne gidiyor nereye neden gidiyor hayır olsun :S O kaosa bi daha girme kuzu ya valla meraklandık blog alemi olarak :D
    Neyse depresif halini bi kenara atıp dönmene çok sevindim öpüldün en kocamanından :))

    YanıtlaSil
  6. ahah.
    tatlım beniim :)
    yazıp içini dökmen, rahatlaman gerekiyormuş
    sanırım şimdi çok daha iyisin :)
    insan hormonları olan bir canlı ve duygularını yönetenler de akıldan çok hormonlar.
    bazen çakışabiliyorlar mantığınla, aklınla ve sadece bir süre yalnız kalmak ve uzaklaşmak istiyorsun yakınında ne varsa.
    ancak o zaman senin için aslında ne anlam ifade ettiklerini kavrayabiliyorsun.

    geçen gün blogunu babama gösterdim, bak baba kız yapıyor internet üzerinden satıyor da, kendi parasını kazanıyor, hem de yazı da yazıyor dedim. resmen sen kendi kızıymışçasına blogunu beğendi, hoşuna gitti :D
    blog öyle bişey ki... kime, nereye kadar gidebildiğini... cümlelerini kimin kalbine, ruhuna, aklına değdirdiğini bilemiyorsun...
    ve inanılmaz insanlarla iletişime geçebiliyor, kimselere açamadıklarını onlara açabiliyorsun.
    blog alemi seni çok seviyor. Gitme.
    uzaklaş ama sonra geri dön, beni mi düşünecekler diye getirme aklına...burada yazan insanlar var ya.. arkadaşlığın değerini çok daha iyi bilen... normal hayatta çoook fazla bulamayan insanlar oluyor genelde :)

    YanıtlaSil
  7. Serpil benim için blog ve yaptığım işler kafa dağıtma alanım.Ama gün geliyor insan onlardan da uzaklaşmak istiyor:)Zorluklar bizim için bir şekilde hepsi geçiyor napalım:) Ben de sizi seviyorum:)

    YanıtlaSil
  8. Sestod durup nefes almak iyi geliyor kesinlikle:)

    YanıtlaSil
  9. Mütemadiyen insanlar anlamsız gelmiyor aksine insanlarla olmayı severim.En azından arkadaşlarımla vakit geçirmekten oldukça keyif alırım.Ama bu dönem uzaklaştım kimseyle görüşmek istemedim Mart'tan bu yana çok nadir görüştüm arkadaşlarımla ve genel olarak eve kapattım kendimi:) Neyse ki Eylül geliyor yeni kararlar alma vakti ben de harekete geçmeyi planlıyorum:) Teşekkür ederim yorumun için.

    YanıtlaSil
  10. Laldiller bişi olmaz yeaa:) Arada kaos lazım:) Ben de öptüm:)

    YanıtlaSil
  11. Sweet Sunshine öncelikle bu yorumu bloğumdaki yorumların N'lerine alıyorum:)

    Gidiyorum yazdığımda bloğu bırakmayı isteyerek aceleyle yazıp çıkmıştım.Aradan bi kaç saat geçtikten sonra bu yazıyı yazdığımda bloğu bırakamayacağımı biliyordum:)

    Babanın bloğumu beğenmesine sevindim:) Gerçekten blogla kimin kalbine dokunacağın belli olmuyor bu anlamda güzel bir araç.

    Beni mi düşünecekler diye hiç düşünmedim.Ben sadece yaptıklarımı paylaşıyorum insanlar beğensin ya da beğenmesin önemli olan benim bir şeyler yapıyor olmam hep o gözle baktım.Başkalarının bana verdiği değerden çok benim kendime verdiğim değeri önemsiyorum aslında:)

    Blogta güzel ilişkiler var ve bloglarda insanların daha fazla kendini ifade edebildiğine inanıyorum.Sanki daha doğal olduğumuz için daha içten ilişkiler kuruluyor gibi.Bloğu da blog yazarlarını da seviyorum özet olarak:)

    YanıtlaSil
  12. sen blogbahçenin gülüsün olur mu öyle şey...unut gitsin duymamış olayım..duymadım ki ben

    YanıtlaSil
  13. "gidiyorum" dediğin yazını daha ilk yayınladığın gün fark ettim..
    başta sayfalarca yorum yapmak istedim ama sonra dedim ki kendi kendime.. sen henüz kendi yaralarını saramamışken başkalarına söz söyleyebilme hakkını nereden bulacaksın ki..

    karışıktın bir aralar sen de benim gibi..
    ama sen içini dökebiliyorsun sayfalara ne güzel..
    ben bunu yapamıyorum işte..
    bu yüzden çok sevindim.
    derdini satırlara döküp rahatlaman mutlu etti beni :)

    döneceğini adım gibi biliyordum.. senin gibi üretken, yaratıcı bir insan.. asla bir şeyler yazmadan, yeni şeyler üretmeden duramaz..

    sadece kısa bir tatil verdin kendine ve bu emin ol sana çok iyi geldi :)

    hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  14. Hiç biyere gidemezsin,sonra yakalar getiririz seni:)))
    Kov gitsin aykırı düşünceleri!
    Güzel blogunu okumaktan ve yaratıcılığını takipten memnunum,bir yere kaybolma!

    Baykuş gözüyle

    YanıtlaSil
  15. Elleşme:)) Bloğunu da üzme, bırak kalsın, geçer merak etme:)

    YanıtlaSil
  16. Canım sakın bir yerlere gitme, ara ver ama gitme! Hepimize oluyor dönem dönem. Gayet keyifle takip ediyorum blogunu:)

    YanıtlaSil
  17. arada bi uzak kalmak gerekir bazı şeylerden, birincisi sevgiliden ikicisi blogdan :) ikiside iyi gelir güzel gelir :)

    YanıtlaSil
  18. Her bir yoruma katiliyorum ..

    Ama onemli olan senin kendini nasil hissettigin ..

    Kendini yipratma ..

    YanıtlaSil
  19. Rosemary güldüm vallahi blogbahçenin gülü:D

    YanıtlaSil
  20. Memento yorum yapmak isteyip yapmadığını tahmin etmiştim:)

    Zaman zaman karışıyorum şu sıralar biraz fazla sıklaştı.

    Yazıyı yazdıktan bir kaç saat sora geri döneceğimi ben de anladım zaten pek uzun sürmedi:) Gerçekten beni bağlasan duramam heralde boş oturamıyorum aynı anda iki şeyle uğraşıyorum genelde.Ama hiperaktif olmadığımı düşünüyorum çünkü yerimde oturamama meselesi değil bu sürekli bir şeyler yapma hevesine engel olamamamla alakalı.
    Evet kısa bir ara iyi geldi kesinlikle:)

    Bu aradaa sen de hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
  21. Baykuş Gözüyle piki söz dinliceem:D

    YanıtlaSil
  22. Lolaa bunu senden duymaak! Kendini yıpratma diyene bak:D

    YanıtlaSil
  23. Bir sey biliyoruz da diyoruz degil miii hiiiiii :))

    İse basliyorum rutin degisecek :))

    Bu arada yeni tasarimlarini begendim, clutch guzel olmus.. En cok son kare hos geldi :)))

    YanıtlaSil
  24. Lol pikii:D benim de rutin değişecek az kaldı bayramdan sonra belli olur yazarım:)

    Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  25. bana da oluyo böyle bazen. fazlasıyla boktan bir ruh hali :D neyse ki çok uzun sürmüyo. sebepsiz geldiği gibi sebepsiz de gidiyo :) seninki de gitmiş bence :D

    YanıtlaSil
  26. Bunu ben de yazmış olabilirim :)

    YanıtlaSil
  27. Mystery gelip geçiyor işte hepimize oluyor:)

    YanıtlaSil
  28. Heraa netten uzaklaş sen de o kendinle başbaşa kal çok iyi geliyor:)

    YanıtlaSil